Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δήμος Τρίπολης: Μετακίνηση προϊσταµένων με απόφαση Δημάρχου!

Δήμος Τρίπολης: Μετακίνηση προϊσταµένων με απόφαση Δημάρχου!
Νέα, σημερινή απόφαση του Δημάρχου Τρίπολης, Δημήτρη Παυλή, προβλέπει τη μετακίνηση προϊσταμένων.
Ειδικότερα, η απόφαση αναφέρει: «Μετακινούµε:
1.Τον υπάλληλο Κεκετσίδη Κωνσταντίνο, κλάδου ΠΕ 1 ∆ιοικητικού (Οικονοµολόγων), προϊστάµενο τµήµατος, από το τµήµα Εσωτερικής Ανταπόκρισης της ∆/νσης ΚΕΠ του ∆ήµου µας, στο τµήµα Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών της ∆ιεύθυνσης Προγραµµατισµού, Ανάπτυξης και Οργάνωσης και Πληροφορικής.
Ο ανωτέρω υπάλληλος, παράλληλα µε τα καθήκοντά του ως Προϊστάµενος στο παραπάνω τµήµα, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και στο τµήµα Προϋπολογισµού, Λογιστηρίου και Προµηθειών της ∆/νσης Οικονοµικών Υπηρεσιών του ∆ήµου.
2.Την υπάλληλο Αργυροπούλου Φωτεινή, κλάδου ∆Ε 1 ∆ιοικητικού, προϊσταµένη τµήµατος, από το τµήµα Αδειοδοτήσεων και Ρύθµισης Εµπορικών ∆ραστηριοτήτων της ∆/νσης Τοπικής Οικονοµικής Ανάπτυξης του ∆ήµου, στο τµήµα Εσωτερικής Ανταπόκρισης της ∆/νσης ΚΕΠ του ∆ήµου µας.
Η ανωτέρω υπάλληλος, παράλληλα µε τα καθήκοντά της ως Προϊσταµένη στο παραπάνω τµήµα, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της και στη ∆/νση Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κυρίως σε θέµατα Πολιτικής Προστασίας.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...