Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Θες να γίνεις εθελοντής στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Τρίπολης;

Θες να γίνεις εθελοντής στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Τρίπολης;
Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου με θεματικό περιεχόμενο τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και ταινίες μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ και κινουμένων σχεδίων απ’ όλο τον κόσμο διοργανώνει η Tripolis-Arcadia 2021 European Capital Candidate City.


Tο Φεστιβάλ με τίτλο “ΑRCADIAN SCREENINGS” θα διεξαχθεί στο τετραήμερο 10-13 Δεκεμβρίου στην Τρίπολη αλλά και σε τέσσερις πόλεις και χωριά της Αρκαδίας : Μεγαλόπολη, Τεγέα, Λεβίδι και Δημητσάνα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των προβολών θα ανακοινωθεί την 1η Δεκεμβρίου ενώ η διοργάνωση θα στηριχθεί αποκλειστικά σε εθελοντές οι οποίοι θα ανταμειφθούν για την εθελοντική τους προσφορά παίρνοντας ως αναμνηστικό δύο κασετίνες με 20 βραβευμένες ταινίες.

Αιτήσεις για συμμετοχή εθελοντών θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας εγγραφής εθελοντών στη σελίδα www.tripolisarcadia2021.gr και στο email - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...