Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το Ίδρυμα Σχίζα επιβραβεύει δυο άτομα με αναπηρία από την Τρίπολη (vd)

Το Ίδρυμα Σχίζα επιβραβεύει δυο άτομα με αναπηρία από την Τρίπολη (vd)
ΟΙκονομική βοήθεια θα προσφέρει το Κοινωφελές Ίδρυμα "Αναστάσιου Σχίζα" σε δυο άτομα με αναπηρία από την Αρκαδία.
«Μετά από έγγραφο που εστάλη από το ίδρυμα Σχίζα και υστέρα από επικοινωνία που είχα με τον πρόεδρο του ιδρύματος, Δημοσθένη Σωτηρόπουλο, μου έκανε γνωστό πως θέλει να βραβεύσει δυο άτομα με αναπηρία» είπε ο Πρόεδρος ΠΟΜΑμεΑ Πελοποννήσου, Νίκος Καραλής.
Η βράβευση αυτή αφορα δυο άτομα από την Τρίπολη, επιτυχόντες σε πανεπιστήμιο, τον ένα με τη μεγαλύτερη βαθμολογία και τον άλλο με το μεγαλύτερο ποσοστό αναπηρίας.
«Εν όψει της κρίσης είναι μια πολύ μεγάλη βοήθεια, της τάξης των 400 ευρώ το άτομο, για τα συγκεκριμένα παιδιά» υπογράμμισε ο κ. Καραλής.
Ευχαριστώντας τέλος τον κ. Σωτηρόπουλο, από τα βάθη της καρδιάς του, κάλεσε όλα τα άτομα με αναπηρία από την Τρίπολη που έχουν περάσει σε πανεπιστήμια, να πάνε στα γραφεία της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με αναπηρία στην Τρίπολη, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 43, για να αφήσουν τα στοιχεία τους.
Οι αιτήσεις, αφού εξεταστούν βάσει κοινωνικών κριτηρίων, θα σταλούν στο ίδρυμα Σχίζα, όπου θα συνεδριάσειτο διοικητικό συμβούλιο για να παρθεί η απόφαση.
Μ.Σ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...