Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Τρίπολη ενημερώθηκε για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Aids! (vd)

Η Τρίπολη ενημερώθηκε για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Aids! (vd)
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αρκαδίας «Ανέλιξη», σε συνεργασία με τον φαρμακευτικό σύλλογο Αρκαδίας, πραγματοποίησαν εκδήλωση ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και διανομή προφυλακτικών μπροστά στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο. Οι περαστικοί με ενδιαφέρον και προθυμία σταματούσαν για να λάβουν τα ενημερωτικά φυλλάδια καθώς και τα προφυλακτικά τα οποία μοιράζονταν απλόχερα.
Έξι με επτά εκατομμύρια άνθρωποι λαμβάνουν σήμερα αντιϊκή θεραπεία με τα φάρμακα να μην σταματούν αλλά να επιβραδύνουν την νόσο. Πρέπει να παίρνουμε πάντα προφύλαξη και να κάνουμε συχνές εξετάσεις. Mια πολύ σημαντική μέρα που όλοι πρέπει να κρατήσουμε δυο βασικές λέξεις και να τις κάνουμε πράξη: Ενημερώσου, Εξετάσου, Προφυλάξου.
Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις που έκαναν η εκπρόσωπος του κέντρου "Ανέλιξη", Τραχανά Φωτεινή, η Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αρκαδίας, Φράγκου Κικη και η Βέμμου Μαρία, εκπρόσωπος του Φαρμακευτικού Συλλόγου.
Μ.Σ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...