Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Πολιτιστική Πρωτεύουσα»: Στο Μέγαρο Μουσικής θα παρουσιαστεί η υποψηφιότητα της Τρίπολης!

«Πολιτιστική Πρωτεύουσα»: Στο Μέγαρο Μουσικής θα παρουσιαστεί η υποψηφιότητα της Τρίπολης!
Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τρίπολης συζήτησε και αποφάσισε ομόφωνα ότι αποδέχεται την χορηγία, κάλυψης του κόστους ενοικίασης της αίθουσας Δ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, την 1/2/2016, από τον όμιλο 2G GROUP, για την παρουσίαση της υποψηφιότητας της Τρίπολης, για την διεκδίκηση του τίτλου Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα Πόλη για το έτος 2021.
Η Επιτροπή εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στην δωρήτρια εταιρεία 2G GROUP.
Να σημειωθεί ότι στην Επιτροπή, διαβάστηκε επιστολή του κ. Γογούση Γεωργίου, Εκτελεστικού Διευθυντή του ομίλου 2G GROUP στην οποία αναφέρεται ότι:
«Αξιότιμε Δήμαρχε, κύριε Παυλή,
Έλαβα την επιστολή σας για την διεκδίκηση του τίτλου της Πολιτιστικής
Πρωτεύουσας της Ευρώπης του 2021 για την πόλη σας, την Τρίπολη.
Μου μίλησε με θερμά λόγια για την υποψηφιότητα της Τρίπολης ο κ. Χαράλαμπος Παπαϊωάννου, του οποίου το ταλέντο στην διοργάνωση αντίστοιχων γεγονότων θαυμάζω ιδιαίτερα. Επιπλέον, εκτιμώ την κρίση του για την επιτυχία του εν λόγω εγχειρήματος.
Ο όμιλος μας είναι σκέλος της πολυεθνικής ‘’2G Group Europe’’ και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών Καθαρισμού, Διαχείρισης Αποβλήτων, Φύλαξης, Διοικητικής Υποστήριξης, Συντηρήσεων και Ειδικών Τεχνικών Έργων.
Όλες οι εταιρείες του ομίλου 2G Group διαθέτουν έμπειρο, εξειδικευμένο, επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό που πληροί όλα τα αυστηρά κριτήρια και standards των διεθνών οργανισμών ενώ παράλληλα ακολουθούν πιστά όλες τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες όπως εκδίδονται από τα αρμόδια όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στην Ελλάδα ο όμιλος μας απασχολεί περισσότερους από 2.100 εργαζόμενους.
Εντός του 2015 πιστοποιηθήκαμε σύμφωνα με το ΙSO 26000 που είναι πρότυπο με διεθνείς οδηγίες για την κοινωνική υπευθυνότητα (SR). Παρέχει εναρμονισμένες οδηγίες σχετικά με το τι είναι κοινωνική υπευθυνότητα και πως εφαρμόζεται σε έναν οργανισμό.
Ο Όμιλος μας είναι ο μοναδικός στον κλάδο μας στην Ελλάδα που επιβεβαιώνει την ενσωμάτωση της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στις αξίες και πρακτικές του.
Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι το Συμβούλιο Διοίκησης του Ομίλου στην σημερινή συνεδρίαση του ενέκρινε την Χορηγία της Εκδήλωσης-παρουσίασης της υποψηφιότητας σας και αποφασίστηκε στα πλαίσια δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης να καλύψουμε το κόστος ενοικίασης της αίθουσας Δ. Μητρόπουλος του ΟΜΜΑ την 1/2/2016 για την εν λόγω παρουσίαση.
Θα μας βρείτε και στο μέλλον αρωγούς στην προσπάθεια σας.
Ευχόμενοι το 2016 να είναι μια δημιουργική χρονιά,
Με εκτίμηση
Γογούσης Γεώργιος
Εκτελεστικός Διευθυντής Ομίλου»

1 σχόλιο

  • Zeos
    Zeos Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2016 00:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολιτισμός είναι όλα γύρω μας. Πολιτισμός δεν είναι ψευτοκουλτούρα και διανόηση .Δεν είναι μια δήθεν κατάσταση για τους λίγους .Είναι αυτό που ζουν και βιώνουν οι πολλοί είναι αυτό που επιτρέπει να ονειρεύονται τα παιδιά μας προσδοκώντας ένα καλύτερο επίπεδο ζωής .Διαλυμένοι κάδοι απορριμμάτων μια πόλη γεμάτη αδέσποτα .Κτήρια πολιτιστικής κληρονομιάς εγκαταλελειμμένα στο έλεος του χρόνου δεν προάγουν τα πολιτιστικά ιδεώδη .Ας αρχίσουμε απ' τα μικρά και καθημερινά λοιπόν δίχως ταμπούρλα και φαμφάρες. Για όλα αυτά που τα κέρδη είναι μικρά και για πολλούς όχι πολλά για λίγους και μικρούς.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...