Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

TRIPOLIS – ARCADIA 2021: Ο Βασίλης Γεωργακόπουλος στο Μέγαρο Μουσικής

TRIPOLIS – ARCADIA 2021: Ο Βασίλης Γεωργακόπουλος στο Μέγαρο Μουσικής
O ταλαντούχος νέος πιανίστας, Βασίλης Γεωργακόπουλος, εκπροσωπεί τη νέα γενιά μουσικών της Τρίπολης και, αποδεχόμενος την πρόταση του Δημάρχου κυρίου Δημήτρη Παυλή και της Οργανωτικής Επιτροπής της αναδοχής του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας για το 2021, συμμετέχει στις εκδηλώσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Η παρουσίαση θα γίνει τη Δευτέρα, 1η Φεβρουαρίου στις 18:30, στην αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος.
Ο Βασίλης Γεωργακόπουλος είναι απόφοιτος της Μουσικής Σχολής «Απόλλων Γιώργου Καρκούλη» με πτυχίο Ειδικού Αρμονίας που έλαβε με καθηγητή το μουσουργό Γιώργο Καρκούλη και μαθητής της καθηγήτριας πιάνου Ελένης Αλεξοπούλου. Το 2013 διακρίθηκε στο πιάνο στον Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό Ταλέντα-Βραβεία "Φίλωνα".
Το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος παρακολούθησε μαθήματα μοντέρνου πιάνου τζαζ αρμονίας και τζαζ πιάνου, όπως και αντίστοιχα αξιόλογα σεμινάρια στην σχολή LAB. Παράλληλα, προετοιμάζεται για τις εξετάσεις του Διπλώματος Πιάνου, με την καθηγήτριά του.ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΧΟΡΩΔΙΑ
Είναι ο μόνιμος συνοδός της νεανικής χορωδίας "La Vita" της Χορωδίας Τρίπολης με μαέστρο την καθηγήτριά του Ελένη Αλεξοπούλου. Επίσης,  συμμετέχει σε διάφορα νεανικά σχήματα. Στα άμεσα σχέδιά του είναι να λάβει το Δίπλωμα Πιάνου και να τελειοποιηθεί στη τζαζ μουσική. Σήμερα, υπηρετεί στον Ελληνικό Στρατό στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης Τρίπολης.
Θερμά συγχαρητήρια από τους Καλλιτεχνικούς Διευθυντές και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...