Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παλιά χρέη εκατομμυρίων € στην Τρίπολη – Αδύνατο να εισπραχτούν – Έρχεται διαγραφή!

Παλιά χρέη εκατομμυρίων € στην Τρίπολη – Αδύνατο να εισπραχτούν – Έρχεται διαγραφή!
Στο πλαίσιο της έγκρισης ισολογισμού – απολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσεως 2014, στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης αναπτύχτηκε προβληματισμός για τα παλιά χρέη του Δήμου, τα οποία επί δεκαετίες δεν πληρώνονται και εμφανίζονται κάθε χρόνο ως ανείσπρακτα.
Την ανάγκη να βρεθεί τρόπος να διαγραφούν αυτά τα χρέη, από τη στιγμή που δεν υπάρχει περίπτωση να πληρωθούν, τόνισε ο πρώην Δήμαρχος, Γιάννης Σμυρνιώτης, κάτι με το οποίο συμφώνησε και ο νυν Δήμαρχος Δημήτρης Παυλής.
Μάλιστα, ο Δήμαρχος ζήτησε δημοσίως από τον κ. Μακρή, που παρουσίασε τα στοιχεία του ισολογισμού, να κάνει μία εισήγηση για να μπορέσει να προχωρήσει σε μία απόφαση διαγραφής.
«Να κλείσουμε με απόφαση του συμβουλίου κάποια ποσά που αλλοιώσουν τους δείκτες και δείχνουμε αρνητική εικόνα στο οικονομικό παρατηρητήριο» είπε χαρακτηριστικά.
«Με μία μικρή διερεύνηση, πολλά από τα παλιά χρέη, των 4.500.000 ευρώ, πρέπει να διαγραφεί. Διότι δεν υπάρχει καμία νομική δυνατότητα να εισπραχθούν» τόνισε ο κ. Μακρής.
Τέλος, να σημειωθεί ότι η έγκριση ισολογισμού – απολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσεως 2014 έγινε κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο. «Παρών» ψήφισαν οι παρατάξεις Τσιαμούλου, Γιαννούλη και Νικολάου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...