Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έρχεται νέα κανονιστική για τραπεζοκαθίσματα στην Τρίπολη!

Έρχεται νέα κανονιστική για τραπεζοκαθίσματα στην Τρίπολη!
Η κανονιστική για τους κοινόχρηστους χώρους και τα τραπεζοκαθίσματα απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο, από το οποίο προέκυψε και … είδηση!
Συγκεκριμένα, ο Κώστας Τζιούμης αποφάσισε να ψηφίσει «παρών» η παράταξή του για μία σειρά από θέματα που αφορούσαν παραχώρηση  κοινοχρήστων χώρων για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε καταστήματα και αιτιολόγησε τη στάση του αυτή, λέγοντας ότι δεν ψηφίζει, μέχρι να έρθει η νέα κανονιστική. «Πρέπει να σταματήσει αυτό το μπάχαλο. Να υπάρξει τάξη» είπε.
Τότε, πήρε το λόγο ο Δήμαρχος Τρίπολης, ο οποίος έκανε γνωστό ότι η νέα κανονιστική είναι έτοιμη και θα περάσει από την Επιτροπή Ποιότητα Ζωής αυτή την Παρασκευή ή την επόμενη εβδομάδα, για να εγκριθεί με τις αλλαγές που έχουν γίνει.
«Στόχος είναι μέσα στον Απρίλιο να έχει εγκριθεί και από το Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να εφαρμοστεί» είπε ο Δήμαρχος. 

1 σχόλιο

  • Τσαντιρομαχαλάς (πλατεία Πετρινού)
    Τσαντιρομαχαλάς (πλατεία Πετρινού) Πέμπτη, 07 Απριλίου 2016 13:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Παυλή, αυτή την κανονιστική τη λιβανίζεις 2 χρόνια. Ψηφίζεται, εγκρίνεται, δημοσιεύεται, συζητείται, προωθείται, διαβουλεύεται, θα, θα, θα.Αν δεν έχεις τα ... να τα βάλεις με τους καφετζήδες του τσαντιρομαχαλά βούλωσέ το και μη μας ζαλίζεις με θα και θα. Κάνε την κωλοτούμπα σου να τελειώνουμε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...