Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρωτοπορεί η Τρίπολη στη δωρεά Μυελού των Οστών! (vd)

Πρωτοπορεί η Τρίπολη στη δωρεά Μυελού των Οστών! (vd)
«Μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις για το παιδί, για το νέο, για τον ηλικιωμένο. Είναι στο χέρι σου».
Μ' αυτό το μήνυμα, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας και τα μέλη του Κέντρου Εθελοντών Δοτών Μυελού Οστών Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ), πραγματοποίησαν σήμερα, Παρασκευή 8 Απριλίου, ημερίδα της για την Εθελοντική Αιμοδοσία και τη Δωρεά Μυελού των Οστών, με χορηγό επικοινωνίας το "Καλημέρα Αρκαδία".
Σ' ένα γεμάτο Αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης, μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου Αρκαδίας, ενημερώθηκαν για τη σημαντική αυτή διαδικασία.
Ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής αφού εξέφρασε την χαρά του για την διεξαγωγή αυτής της ημερίδας στην πόλη, απένειμε τιμητική πλακέτα στην φιλοξενούμενη, Αργυρή Ολυμπιονίκη, στο άλμα εις ύψος, Νίκη Μπακογιάννη, για την προσφορά της στον αθλητισμό.
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο καθηγητής Αιματολογίας Πανεπιστημίου Πατρών, Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης, ο όποιος μίλησε για την σημασία της δωρεάς μυελού των οστών.
Στο χώρο βρίσκονταν δυο ασθενείς από την Τρίπολη που είχαν μεταμοσχευτεί πριν αρκετά χρόνια με μεγάλη επιτυχία, τονίζοντας την αναγκαιότητα και την αποτελεσματικότητα αυτής της πράξης.
Η Ελπίδα των ανθρώπων, είμαστε εμείς.
Δείτε εικόνες και βίντεο (μιλά αρχικά ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής και στη συνέχεια ο καθηγητής Αιματολογίας Πανεπιστημίου Πατρών, Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης).
Μ.Σ.

1 σχόλιο

  • Anonymos
    Anonymos Παρασκευή, 08 Απριλίου 2016 19:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Α ΡΕ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...