Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το ... «Φάντασμα της Όπερας» στην συναυλία του Μουσικού Σχολείου! (vd)

Το ... «Φάντασμα της Όπερας» στην συναυλία του Μουσικού Σχολείου! (vd)
Με την αίθουσα να ξεσπά σε επιφωνήματα χαράς, καθώς και σε χειροκροτήματα αδιαμφισβήτητα ήταν, αν όχι το καλύτερο, ένα από τα καλύτερα στιγμιότυπα της βραδιάς.
Στην συναυλία των μουσικών συνόλων του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Απριλίου, στην αίθουσα συναυλιών του σχολείου, αναβίωσε με τεραστία επιτυχία, ένα απόσπασμα από τα πιο σημαντικά musicals παγκοσμίως.
Η Μαρία – Νίκη Παπαγεωργίου, στον ρολό της Christine και ο Άκης Καλμούκης στον ρόλο του Φαντάσματος, έδωσαν μια ερμηνεία, δυο από των πιο χαρακτηριστικών τραγουδιών της παράστασης, με κάτι παραπάνω από επαγγελματικό τρόπο.
Το «Angel of Music» αλλά και το σπουδαίο «Phantom of the Opera» άφησαν άφωνους γονείς, επισκέπτες και συμμαθητές των παιδιών.
Η φωνητική κορώνα στο τέλος του τραγουδιού κόβει την ανάσα και δείχνει ποσό ταλέντο μπορεί να χωρέσει σε μια παιδική ψυχή και φωνή.
Με την συνοδεία του Νικηφόρου Γρηγορίου στα ντραμς αλλά και του Κώστα Παναγούλη στο μπάσο, χάρισαν μια πολύ όμορφη στιγμή για το σχολείο, αλλά και για τον πολιτισμό της πόλης μας.

Η Ιωάννα Μωχάμετ Σεχ Μπιλάλη ήταν στη clavinova και το κομματι διασκευάστηκε και ενορχηστρώθηκε από τον Άκη Καλμούκη.

Υπεύθυνη ήταν η καθηγήτρια Αμαλία Γούλα – Μαρκοπούλου.
Δείτε εικόνες και βίντεο.
Μ.Σ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...