Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Θιγμένοι από την τοποθέτηση Βρέντα δηλώνουν Σκορπίδας και Μπαρμπέρης!

Θιγμένοι από την τοποθέτηση Βρέντα δηλώνουν Σκορπίδας και Μπαρμπέρης!
Τα όσα είπε ο αντιδήμαρχος Σπύρος Βρέντας, στο Δημοτικό Συμβούλιο, για την αποστολή του Δήμου Τρίπολης, στο Μεσολόγγι, προκάλεσαν νέες αντιδράσεις. Αυτή τη φορά από τους συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας, Παναγιώτη Σκορπίδα και Γιώργο Μπαρμπέρη που πήγαν στο Μεσολόγγι, εκπροσωπώντας τον Δήμο Τρίπολης.
Οι κύριοι Μπαρμπέρης και Σκορπίδας, συνυπέγραψαν επιστολή και αναφέρουν: «Με μεγάλη μας λύπη ακούσαμε τις δηλώσεις του Αντιδημάρχου Κυρίου Σπύρου Βρέντα ο οποίος έκανε αναφορά στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 25-04-2016 και ανέφερε πως η συμπεριφορά της εκπροσώπησης του Δήμου δεν ήταν σωστή.
Πρώτα απ όλα ευχαριστούμε δημόσια τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κύριο Δημήτριο Παυλή νια την τιμή που μας έκανε και συμμετείχαμε στην αποστολή του Δήμου Τρίπολης για τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης της ιστορικής αυτής Εξόδου του Μεσολογγίου.
Στις 25-4-2016 ο Κύριος Βρέντας κατήγγειλε ότι δεν επέδειξαν σωστή συμπεριφορά μέλη που εκπροσώπησαν τον Δήμο Τρίπολης.
Επειδή εμείς ήμασταν, μέλη αυτής της αποστολής και θιγόμαστε από την αναληθή τοποθέτηση του Κυρίου Βρέντα, θέλουμε να δηλώσουμε στους πολίτες της πόλης μας ότι, εκπροσωπήσαμε τον Δήμο Τρίπολης κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ότι κατά την παραμονή μας εκεί κανένα μα κανένα απολύτως περιστατικό δεν έλαβε χώρα που να προσβάλει ή έστω καθ’ υποψία να θίγει τον Δήμο της Τρίπολης.
Ο κύριος Βρέντας θα πρέπει πριν τοποθετηθεί για οτιδήποτε, πολλώ δε μάλλον και όσον αφορά θέματα που αφορούν τον Δήμο της Τρίπολης θα πρέπει προηγούμενα να ενημερώνεται και να μην προβαίνει σε τοποθετήσεις που είναι εκ διαμέτρου αντίθετες με την αλήθεια.
Επικουρικά, δε δηλώνουμε ότι ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, Κύριος Νίκος Καραπάνος, δια της επιστολής που του ζητήθηκε και απέστειλε, δηλώνει κι αυτός τα ίδια ακριβώς με τα παραπάνω που αναφέραμε.
Εμείς είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι και χαρούμενοι ως εκπρόσωποι του Δήμου για την άριστη συνεργασία που είχαμε και με τους συμπολίτες μας δημοσιογράφους και α αξιόλογα μέλη της Φιλαρμονικής αλλά και με τον Δήμο της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου τον οποίο και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία.
Τέλος, θα παρακαλούσαμε τον συνάδελφο, Κύριο Βρέντα, από τούδε και στο εξής να μην προβαίνει σε δηλώσεις για τις οποίες προηγούμενα δεν έχει ενημερωθεί για αυτά που έλαβαν χώρα».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...