Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βραδιά τιμής στον κ. Γιώργο Τσουτσάνη για την προσφορά του στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο (vd)

Βραδιά τιμής στον κ. Γιώργο Τσουτσάνη για την προσφορά του στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο (vd)

Τον επιχειρηματία κ. Γιώργο Τσουτσάνη, ο οποίος δώρισε το πιάνο στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, τίμησε ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, στο πλαίσιο εκδήλωσης της Χορωδίας Ορφέας Τρίπολης, το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης.

«Ήταν η μεγαλυτέρα χαρά της ζωής μου» είπε, μετά τη βράβευσή του, ο κ. Τσουτσάνης, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο στο Μαλλιαροπούλειο.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Τσουτσάνης είχε επί δεκαετίες ένα κατάστημα με υπερσύχρονα ηλεκτρονικές συσκευές και μουσικά όργανα πίσω από το Μαλλιαροπούλειο Τρίπολης και επίσης είναι ο άνθρωπος ο οποίος έχει δωρίσει το πιάνο στο Θέατρο.

Ήταν ο πρώτος που έφερε έγχρωμη τηλεόραση και ηλεκτρονικό υπολογιστή στην Τρίπολη ένας από τους μεγαλύτερους εμπόρους πιάνο.

Να μην ξεχνάμε ότι ο πατέρας του, Γιάννης Τσουτσάνης, διετέλεσε Δήμαρχος Τρίπολης και ήταν αυτός που έσωσε τα οστά του Γέρου του Μοριά, Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, όταν το 1942 οι Ιταλοί έσπασαν την κρύπτη, όπου φυλάσσονταν και τα πέταξαν στις λάσπες. Ο μικρός τότε Γιωργάκης με τον πατέρα του βγήκαν μέσα στη νλυχτα και με κίνδυνο της ζωής του, βρήκαν οστά του Κολοκοτρώνη πεταμένα και τα μάζεψαν, ενώ το ίδιο έγινε και το επόμενο πρωί.

Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα του «Καλημέρα Αρκαδία», θυμάται ιστορίες από την παλιά Τρίπολη, μιλά για την αγάπη που είχε και έχει για τα ταξίδια, αλλά και για το μουσείο με μοναδική εκθέματα που λειτουργεί στο Λουτράκι.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...