Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Έρχονται από άλλες πόλεις και αφήνουν κοπάδια με αδέσποτα σκυλιά στην Τρίπολη»!

«Έρχονται από άλλες πόλεις και αφήνουν κοπάδια με αδέσποτα σκυλιά στην Τρίπολη»!



Για το ζήτημα με τα αδέσποτα σκυλιά στην πόλη της Τρίπολης, ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Σταματόπουλος τοποθετήθηκε (μετά από σχετική ερώτηση της παράταξης Τσιαμούλου) στο δημοτικό συμβούλιο και είπε ότι τα αδέσποτα αυξάνονται όχι από νέες γεννήσεις, αλλά «νεοεισερχόμενα κοπάδια που έρχονται από άλλες περιοχές».

Ο Αντιδήμαρχος είπε ότι έχει καταγγέλλει το θέμα τόσο στην αστυνομία όσο και στην εισαγγελία και υπογράμμισε ότι στη διάρκεια της θητείας του, έχουν περισυλλέγει 150 αδέσποτα εκ των οποίων μόνο έξι ήταν κουτάβια και όλα τα άλλα ενήλικα, ενισχύοντας την θέση του ότι κάποιοι έρχονται και αφήνουν ενήλικα σκυλιά την Τρίπολη, από άλλες περιοχές.

Γενικότερα, ο Αντιδήμαρχος είπε ότι ο δήμος προσανατολίζεται πλέον σε αγορά, αφού κρίθηκε ασύμφορη η ενοικίαση χώρου για καταφύγιο, ενώ προχωρά τη διαμόρφωση χώρου 20 τ.μ. που θα δοθεί σε εθελοντές κτηνιάτρους για τις στειρώσεις. Ακόμα, ανέφερε ότι η περίπτωση να γίνει καταφύγιο σε χώρο του Ψυχιατρείου δεν έχει καμία εξέλιξη …
Τέλος, ο Δ. Σταματόπουλος ζήτησε από τον Φιλοζωικό Σύλλογο να δώσει στοιχεία για τα περίπου 100 σκυλιά που ανακοίνωσε ότι έχει περιθλαψει μέχρι σήμερα. "Που βρισκονται τώρα; Έχουν σημανθεί όπως ορίζει η κείμενη νομοθεσία;" αναρωτήθηκε. Ο Αντιδήμαρχος θεωρεί ότι παράνομα έχει γίνει περίθαλψη διότι δεν υπάρχι σύμφωνο συνεργασίας ανάμεσα στο Δήμο και το Σύλλογο.

2 σχόλια

  • Αλητεία
    Αλητεία Τρίτη, 10 Μαϊος 2016 23:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Σκουπίδια από άλλες πόλεις (εν...αγνοία μας?????), αδέσποτα από άλλες πόλεις (υποτίθεται).........ε, δεν εξηγείται, μάθανε ότι @@@@@@@στε πλακώσανε και οι......ρομά!

  • ΣΚΥΛΟΣ
    ΣΚΥΛΟΣ Τρίτη, 10 Μαϊος 2016 22:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι εχει γινει ρε παιδια ;;;;Μονο ο Τσιαμουλος βλεπει τα αδεσποτα και κανει ερωτησεις;;; Οι αλλοι δεν μενετε στην Τριπολη;;;Δεν τα βλεπετε τα ζωντανα;;;;;Ντροπη με την ανοχη σας !!!! Στο τελος θα φανε και εσας .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...