Menu
RSS
Τρίτη, 16/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κι όμως … Αυτός ο δρόμος στην Τρίπολη είναι διπλής κατεύθυνσης! Πότε θα μονοδρομηθεί;

Κι όμως … Αυτός ο δρόμος στην Τρίπολη είναι διπλής κατεύθυνσης! Πότε θα μονοδρομηθεί;
Είναι ένα από τα παράδοξα που ισχύει για το κυκλοφοριακό της Τρίπολης. Ο δρόμος Δ. Αποστολοπούλου (στην κάτω αγορά) είναι διπλής κατεύθυνσης! Ένας δρόμος που ουσιαστικά έχει μόνο μία λωρίδα κυκλοφορίας, αφού από τη μία πλευρά είναι παρκαρισμένα αυτοκίνητα, ενώ από την άλλη πλευρά υπάρχει πεζοδρόμιο.
Δύο αυτοκίνητα, δεν χωρούν ταυτόχρονα στο δρόμο αυτό κι όμως εξακολουθεί να είναι διπλής κατεύθυνσης, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κίνδυνοι και τροχαία ατυχήματα.
Ο συγκεκριμένος δρόμος πρέπει να μονοδρομηθεί και για το λόγο αυτό η Δημοτική Κοινότητα στην τελευταία συνεδρίασή της πρότεινε τις ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: α) Τοποθέτηση ρυθμιστικής πινακίδας ΚΟΚ, απαγορεύεται η αριστερή στροφή, στη γωνία της οδού Δ. Αποστολοπούλου - έμπροσθεν ΚΕΠ, με κατεύθυνση προς την οδό Δημητρακοπούλου. β) Τοποθέτηση ρυθμιστικής πινακίδας ΚΟΚ, απαγορεύεται η είσοδος σε όλα τα οχήματα, στη συμβολή των οδών Δ. Αποστολοπούλου και Δεληγιάννη, με κατεύθυνση προς την οδό Δημητρακοπούλου.

2 σχόλια

  • Καλά μυαλά
    Καλά μυαλά Δευτέρα, 23 Μαϊος 2016 16:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Και επειδή το ξέρουν οι ντόπιοι τι έγινε? Μόνο εσύ και οι λοιποί κάγκουρες του είδους σου κυκλοφορείτε εδώ? Έρχεται και ξένος κόσμος ξέρεις, που ενδεχομένως δεν υποψιάζεται για τι μπ@@@@λο μιλάμε!

  • α
    α Δευτέρα, 23 Μαϊος 2016 15:01 Σύνδεσμος σχολίου

    νομιζω πως ολοι οι ντοπιοι ξερουν οτι ειναι μονοδρομος εδω ακι χρονια!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...