Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη - Έρχονται πρόστιμα για αφισοκολλήσεις και γκράφιτι!

Τρίπολη - Έρχονται πρόστιμα για αφισοκολλήσεις και γκράφιτι!
Ομόφωνα η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης αποφάσισε η Επιτροπή Ελέγχου του Δήμου να βεβαιώνει οποιαδήποτε παράβαση παράνομης διαφήμισης και να επιβάλλεται το αντίστοιχο πρόστιμο από την αρμόδια υπηρεσία.
Επίσης να ενημερώνεται η Δ/νση Περιβάλλοντος (υπηρεσία καθαριότητας) του Δήμου Τρίπολης για την άμεση αποψίλωση των παρανόμως αναρτηθέντων διαφημίσεων (αφίσες, πανό, αεροπανό κλπ).
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας, Γ. Θεοδωρακόπουλος, εισηγούμενος το θέμα αυτό, ανέφερε ότι «για μεγάλο χρονικό διάστημα συνεργάζεται με τον Αστυνομικό Διευθυντή, ώστε να εξαλειφθεί το φαινόμενο της παράνομης αφισοκόλλησης που προκαλείται τόσο από ιδιώτες όσο και από φορείς, συλλόγους κλπ. Σε πολλές περιπτώσεις ενημέρωσε ο ίδιος προσωπικά τους υπευθύνους, οι οποίοι είχαν προχωρήσει στην αφισοκόλληση, προκειμένου να απομακρύνουν το υλικό, υπό την απειλή προστίμου. Ανέφερε επίσης ότι έχει έρθει σε διένεξη ακόμα και με πολιτικό φορέα για το θέμα αυτό τονίζοντας ότι δε θα κάνει τα στραβά μάτια για κανέναν προκειμένου να διαφυλάξει την αισθητική της πόλης.
Ένα άλλο θέμα που έθιξε είναι το θέμα των γκράφιτι σε κτίρια της πόλης κάτι που έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Τέλος πρότεινε να εισηγηθούν στην υπηρεσία καθαριότητας να κατεβάζει τις αναρτημένες αφίσες και η Επιτροπή Ελέγχου να βεβαιώνει οποιαδήποτε παράβαση παράνομης διαφήμισης.»

1 σχόλιο

  • Anonymos
    Anonymos Παρασκευή, 27 Μαϊος 2016 01:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Εδω εχουν χασει τη μπαλα παντου, εχουμε ξεφτιλιστεί πανελληνιως με τις επιλογες τους και τις πραξεις τους και κατα τα αλλα οι αφισες μας φταινε.Και αυτες φταινε αλλα λυστε τα βασικα της καθημερινοτητας που ειναι στο ελεος του Θεου.Νουμερα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...