Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αδέσποτα: Για «κοροϊδία και ψέματα» κατηγορεί τον Φιλοζωικό ο Αντιδήμαρχος Σταματόπουλος (vd)

Αδέσποτα: Για «κοροϊδία και ψέματα» κατηγορεί τον Φιλοζωικό ο Αντιδήμαρχος Σταματόπουλος (vd)
Χωρίς την παρουσία των μελών του Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Μαΐου, η έκτη συνεδρίαση της 5μελούς επιτροπής για την παρακολούθηση του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς.
Λίγες ώρες νωρίτερα, με επιστολή του, στον δήμο, ο φιλοζωικός σύλλογος ζητούσε την αναβολή της συνεδρίασης, λόγω καθυστερημένης ενημέρωσής του.
Όμως, η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε κανονικά, αφού υπήρξε απαρτία, με τον αντιδήμαρχο, Δημήτρη Σταματόπουλο, να δίνει την δική του απάντηση στην επιστολή και στην απουσία των εκπροσώπων του συλλόγου.
Η πρόσκληση στάλθηκε την Τρίτη 24 Μαΐου, όπως είπε, ικανοποιώντας το αίτημα τους για έγκαιρη ενημέρωση.
«Δυστυχώς για ακόμα μια φόρα τα μελή, από πέντε, είναι πάλι τρία» τόνισε και προσέθεσε.. «Όλοι ελεύθεροι επαγγελματίες είμαστε, αλλά κάνουμε τα πάντα να είμαστε εδώ. Οι φιλόζωοι τι δουλειά κάνουν;», αναρωτήθηκε, σε έντονο ύφος.
«Η κοροϊδία κάπου πρέπει να σταματήσει» είπε χαρακτηριστικά.
Επικαλούμενος μια σειρά στοιχείων και έγγραφα που έχει στείλει ο φιλοζωικός σύλλογος στον δήμο, ο Αντιδήμαρχος τόνισε, πως «ό,τι επικαλούνται, είναι ψέματα».
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν βρίσκονται σε κόντρα ο δήμος με τον φιλοζωικό τόνισε πως βρίσκονται σε αγανάκτηση, όχι σε κόντρα και πως δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα, με κανέναν.
«Εγώ θα στείλω τα στοιχεία στον εισαγγελέα και στην κτηνιατρική υπηρεσία της Περιφέρειας. Δεν μπορούμε να ασχολούμαστε κάθε τόσο με τον φιλοζωικό» είπε κλείνοντας.
Δείτε το βίντεο.
Μ.Σ.

9 σχόλια

  • ΖΕΤΤΑ
    ΖΕΤΤΑ Τρίτη, 31 Μαϊος 2016 15:44 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΩ ΕΧΕΤΕ ΤΑΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΖΩΟ?ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ? ΤΡΕΞΑΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΕΝΑ ΖΩΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΦΟΛΑ ? Ε ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟΨΗΣ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ .ΣΥΓΟΥΡΑ ΔΕ ΤΑΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΖΩΑ ΟΥΤΕ ΓΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

  • Δημότης
    Δημότης Παρασκευή, 27 Μαϊος 2016 23:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Ζήτω η φιλοΖΩΙΚΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  • Μπουσιανη Μαρίνα
    Μπουσιανη Μαρίνα Παρασκευή, 27 Μαϊος 2016 22:30 Σύνδεσμος σχολίου

    απάντηση στην κ. Πολυχρονοπούλου :μην κρίνεις εξ ιδίων (τυριών ) τα αλλότρια ,εγώ δεν ζήτησα ποτέ τη ψήφο των συ,πολιτών μου ,άρα δεν έχω και καμία υποχρέωση

  • ΤΑΓΑΡΙ
    ΤΑΓΑΡΙ Παρασκευή, 27 Μαϊος 2016 17:14 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΤΑΓΑΡΙ.......

  • Μαρίνα Πολυχρονοπούλου
    Μαρίνα Πολυχρονοπούλου Παρασκευή, 27 Μαϊος 2016 15:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Κυρία Μπουσιάνη εσύ γιατί δεν μπορείς? μπας και γυρνας όλη μερα τα τυριά??? Μην κατηγορείς χωρίς στοιχεία

  • Μπετυ
    Μπετυ Παρασκευή, 27 Μαϊος 2016 13:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Λυπηρός ο αυτοεξευτελισμός του κ Σταματοπουλου αν έχει τσίπα επάνω του θα πρέπει να παραιτηθεί, να παραδέχεται στις κάμερες χωρίς να ντρέπεται οτι ο δήμος δεν είναι ικανός να εμβολιάσει και να τσιπάρι αδέσποτα κουταβάκια!!!! Τραγικό!!!!

  • KOSTAS
    KOSTAS Παρασκευή, 27 Μαϊος 2016 10:42 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΕΣΤΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!!! Ο ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥΜΑΡΑ.......ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΜΗ ΚΑΙ ΜΗ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟ ΑΛΛΟ.

  • giorgio
    giorgio Παρασκευή, 27 Μαϊος 2016 01:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ θα ρωτήσω τον κ Σταματοπουλο γιατί δεν επιλέχθηκε τελικά κάποιος χώρος από τις αιτήσεις των συμπολιτών μας, που είχατε εσείς οι ίδιοι ξεχωρίσει σαν κατάλληλους? Γιατί στις 16/3/16 βγάλατε άγονο τον διαγωνισμό? η πρόσφορα για χωράφι με 3,000 € το χρόνο πως έγινε 30,000 € ?
    Για πείτε στους δημότες για το δήθεν λάθος ! Πως έγινε αυτό κύριε Σταματοπουλε? ας υπάρξει επιτέλους διαφάνεια...

  • Μπουσιανη Μαρίνα
    Μπουσιανη Μαρίνα Πέμπτη, 26 Μαϊος 2016 23:16 Σύνδεσμος σχολίου

    όλοι ελεύθεροι επαγγελματίες όμως κάποιοι πληρώνονται π.χ. οι αντιδήμαρχοι ,αλλά επίσης είναι και εκλεγμένοι άρα υποχρεωμένοι να παρευρίσκονται σε αντίθεση με όσους προσφέρουν εθελοντική δουλειά , η οποία εν προκειμένω είναι σπουδαία,σοβαρή αλλά και μοναδική αφού εκ μέρους του Δήμου δεν έχει γίνει τίποτα (όπως βέβαίως και για τόσα άλλα)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...