Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ημερίδα για την αιμοδοσία και την δωρεά Μυελού των Οστών στην Τρίπολη! (vd)

Ημερίδα για την αιμοδοσία και την δωρεά Μυελού των Οστών στην Τρίπολη! (vd)
Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού και του 11ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης, σε συνεργασία με τον σύλλογο διδασκόντων και τον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Αρκαδίας ''ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ'', πραγματοποίησε ενημερωτική εκδήλωση-ημερίδα σήμερα, Σάββατο 28 Μαΐου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 6ου Δημοτικού Τρίπολης.
Θέμα της ημερίδας ήταν: «Αιμοδότης - Δότης Μυελού των οστών Υπέρτατοι των νεοπλασμάτικων παιδικών παθήσεων και συντονιστής της ήταν ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας ,ιατρός ακτινολόγος ,Ψυχογιός Βασίλειος.
Ομιλητές της εκδηλώσεις ήταν ο ιατρός παθολόγος και πανεπιστημιακός υπότροφος ιατρικής σχολής Αθηνών, Αντώνιος Γαργαλιώνης ,η ιατρός παιδίατρος, Παπαζαφειροπούλου - Σάσαλου Παναγιώτα η Msc Phd (c) ΠΕ νοσηλευτικής, Μπακολα Ελένη και ο Παναγούλης Γεώργιος πρόεδρος του συλλόγου ''ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ''.
Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση σε τόσο ευαίσθητα θέματα, αλλά και η συνειδητοποίηση της ανάγκης ενεργής συμμετοχής, σε προγράμματα εθελοντών δοτών.
Στο βίντεο μιλούν λίγο πριν την έναρξη της ημερίδας ο  πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας ,Ψυχογιός Βασίλειος, ο πρόεδρος του συλλόγου ''ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ'', Παναγούλης Γεώργιος και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου ,Λάχανης Χρήστος.
Δείτε εικόνες και βίντεο
Μ.Σ.

 

2 σχόλια

  • Anonymos
    Anonymos Σάββατο, 28 Μαϊος 2016 20:22 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΛΑΧΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ.

  • Anonymos
    Anonymos Σάββατο, 28 Μαϊος 2016 20:21 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ? ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΟ ΔΗΘΕΝ.ΞΕΚΩΛΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...