Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κακλαμάνος: «Η Τρίπολη δεν μπορεί να φιλοξενήσει ούτε έναν πρόσφυγα»

Κακλαμάνος: «Η Τρίπολη δεν μπορεί να φιλοξενήσει ούτε έναν πρόσφυγα»
Μία διαφορετική προσέγγιση στο ζήτημα του προσφυγικού, όσον αφορά την πόλη της Τρίπολης, έκανε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, Τάσος Κακλαμάνος, κατά την τοποθέτησή του στη συνεδρίαση.
Μεταξύ άλλων, είπε: «Ποιοι είναι αυτοί που αποφασίζουν; Που κάνουν κατανομές; Ποιο ορίζουν την αναλογία; Αν για τη δύσμοιρη την Τρίπολη και τη φθίνουσα Αρκαδία, αναλογεί αυτός ο αριθμός, για άλλες πόλεις τι αναλογεί; Για μία Καλαμάτα, πόσοι πρέπει να είναι οι πρόσφυγες; Για μία Αργοναυπλία, για έναν Πύργο, για μία Πάτρα; Βρήκαν ευήκοα ώρα και κάνουν τη δουλειά τους, κάποιοι που λένε ότι κυβερνούν. Να τους συμπαρασταθούμε, καμία αντίρρηση. Αλλά, για ποιο λόγο πρέπει να είναι η Τρίπολη; μας κοροϊδεύουν, ενώ βγάζουν δημοπρασίες για 1700, μας λένε για 500. Δεν έχω τίποτα με τους πρόσφυγες. Αλλά, με ποια κριτήρια; Εγώ θα είμαι αρνητικός στην ψήφο, διότι αυτή η πόλη δεν έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει ούτε έναν. Η Τρίπολη δεν αντέχει άλλο.»

2 σχόλια

  • σάκης
    σάκης Τρίτη, 31 Μαϊος 2016 23:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί να κόψει αφού δεν το δουλεύουν γιατί εκτελούν τυφλά εντολές για εποικισμό της Ελλάδας απ' άκρη σε άκρη

  • Προχειρότητα σε ΟΛΑ!!!!
    Προχειρότητα σε ΟΛΑ!!!! Τρίτη, 31 Μαϊος 2016 21:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Καταρχήν το θέμα που έχουμε σε όλη την Πελοπόννησο με τα σκουπίδια δεν είναι ο σημαντικότερος λόγος που δε θα έπρεπε αν φιλοξενήσουμε πρόσφυγες??? Σε καμία περίπωση πάντως τους μεγάλους αριθμούς που θέλει η κυβέρνηση.....Το ξέρουμε ότι η Μακεδονία έχει πολύ μεγάλο αριθμό, αλλά οι υποδομές της είναι καλύτερες...και στο θέμα των σκουπιδιών δεν έχουν σε καμία περίπτωση το δικό μας θέμα!! Επειδή θέλουν αυτοί να πουλήσουν το Ελληνικό και πρέπει να αδειάσει από πρόσφυγες, θα την πληρώσουμε εμείς που είμαστε μια επιβαρρυμένη και υποβαθμισμένη στην ουσία περιφέρεια? Το μυαλό κανενός δεν κόβει πια σε αυτή την κυβέρνηση και γενικά?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...