Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη – Δώσε κι εσύ αίμα για παιδιά με ογκολογικά προβλήματα (vd)

Τρίπολη – Δώσε κι εσύ αίμα για παιδιά με ογκολογικά προβλήματα (vd)
O Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αρκαδίας «Άξιον Εστί» πραγματοποιεί την 3η εθελοντική αιμοδοσία του, στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Μεταμόρφωσης, στην Τρίπολη.
Μετά από τις δυο επιτυχημένες προηγούμενες φόρες, φέτος για ένα διήμερο, σήμερα και αύριο (2-3 Ιουνίου), από τις 11:00 το πρωί έως τις 5:00 το απόγευμα, οι πόρτες είναι ανοιχτές για τον κόσμο που θέλει να αφιερώσει πέντε λεπτά από τον χρόνο του και να «χαρίσει» ζωή.
Στην κάμερα του «Καλημέρα Αρκαδία» μίλησε για την σπουδαία αυτή δράση, ο Παναγιώτης Παρασκευόπουλος, πρόεδρος ΑΜΕΑ Αρκαδίας, ο οποίος είπε ότι «Δίνουμε αίμα, έτσι ώστε όταν το χρειαστεί ένας συνάνθρωπός μας, να υπάρχει διαθέσιμο».
Η Παναγιώτα Τσολάκου, υπεύθυνη της αιμοδοσίας από το νοσοκομείο Παίδων είπε: «Στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σόφια, νοσηλεύονται παιδιά με ογκολογικά προβλήματα και όλα τα παιδιά που έχουν πρόβλημα και χρειάζονται θεραπεία. Οι ανάγκες μας είναι μεγάλες για αίμα. Ο κόσμος της Τρίπολης έχει αγκαλάισει αυτή την προσπάθεια, έχει δείξει την ευαισθησία του. Δεν είναι μια απλή αιμοδοσία, είναι μία γιορτή».
Στην κάμερα μίλησε και ο Γεράσιμος Βάκρος μέλος του «Άξιον Εστί» καλώντας όλο τον κόσμο να βοηθήσει.
Τέλος, το μήνυμα του έστειλε ένας εθελοντής φοιτητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη, ο οποίος προσήλθε για να δώσει αίμα για πρώτη φορά.
Η προσέλευση είναι άκρως ικανοποιητική τις πρώτες ώρες και πραγματοποιείται από κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία».
Δείτε εικόνες και βίντεο.
Μ.Σ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...