Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΔΕΥΑΤ - Παράταση για την Ένορκη Διοικητική Εξέταση

ΔΕΥΑΤ - Παράταση για την Ένορκη Διοικητική Εξέταση

Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΤ ενέκρινε παράταση είκοσι (20) ημερών στον κ. Κοτσιώνη Παναγιώτη ως διενεργούντα την Ένορκη Διοικητική Εξέταση με αντικείμενο την διερεύνηση τυχόν παραβάσεων ή παραλείψεων υπαλλήλων της ΔΕΥΑΤ σε σχέση με την σύμβαση καταμέτρησης των υδρομέτρων των Δ.Ε. Βαλτετσίου, Κορυθίου, Λεβιδίου, Μαντινείας, Σκυρίτιδας, Τεγέας και Φαλάνθου του αναδόχου κ. Παναγιώτη Γιαννιού, προκειμένου να την ολοκληρώσει λόγω του μεγάλου όγκου των στοιχείων που πρέπει να διερευνηθούν.

Εισηγούμενος το θέμα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Προστασίας Υδάτινου Περιβάλλοντος της Δ.Ε.Υ.Α.Τ., ως διεξάγων Ένορκη Διοικητική Εξέταση στην υπηρεσία κ. Παναγιώτης Κοτσιώνης είπε στα μέλη του ΔΣ ότι: «Μετά την 32/2016 απόφασή σας, μου ανατέθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης με αντικείμενο την διερεύνηση τυχόν παραβάσεων ή παραλείψεων υπαλλήλων της ΔΕΥΑΤ σε σχέση με την σύμβαση καταμέτρησης των υδρομέτρων των Δ.Ε. Βαλτετσίου, Κορυθίου, Λεβιδίου, Μαντινείας, Σκυρίτιδας, Τεγέας και Φαλάνθου του αναδόχου κ. Παναγιώτη Γιαννιού.

Λόγω του μεγάλου όγκου των στοιχείων που πρέπει να διερευνηθούν, παρακαλώ όπως μου χορηγηθεί παράταση 20 ημερών προκειμένου να ολοκληρώσω της Ένορκη Διοικητική Εξέταση.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...