Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στο Δίκτυο ΙΝΤΕRCITY YOUNG ο Δήμος Τρίπολης

Στο Δίκτυο ΙΝΤΕRCITY YOUNG ο Δήμος Τρίπολης
Την έγκριση της συμμετοχής του Δήμου Τρίπολης στο Ελληνικό Δίκτυο ΙΝΤΕRCITY YOUNG αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης όρισε την κ. Σιάμπου Αικατερίνη ως εκπρόσωπο στο Ελληνικό Δίκτυο ΙΝΤΕRCITY YOUNG με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Τσιάμη Θεόδωρο.
Πρόκειται για ένα δίκτυο πόλεων για την υποστήριξη των νέων.
Το Ελληνικό δίκτυο θα λειτουργεί ως άτυπη δικτύωση ελληνικών Δήμων με σκοπό την εκπαίδευση και πληροφόρηση πάνω σε θέματα εφαρμογής πολιτικών για τους νέους.
Η απόφαση λήφθηκε μειοψηφούντων των Δημοτικών Συμβούλων κ. 1. Γιαννούλη Αντωνίας, 2. Λάζαρη Ιωάννη και 3. Νικολάου Δημητρίου οι οποίοι ψήφισαν κατά.
Όταν πήρε το λόγο ο κ. Νικολάου Δημήτριος είπε: «Έλεος με αυτά τα προγράμματα ήθελα να ξέρω ποιες από τις δικές σας υπηρεσίες πάνε και τα ξετρυπώνουν. Για διαβάστε τι λέει στη δεύτερη παράγραφο «Το Ελληνικό δίκτυο θα λειτουργεί ως άτυπη δικτύωση ελληνικών Δήμων με σκοπό την εκπαίδευση και πληροφόρηση πάνω σε θέματα εφαρμογής πολιτικών για τους νέους». Σοβαρά; Από την Ευρωπαϊκή Ένωση; Την ευρωπαϊκή ένωση της ανεργίας, των ελαστικών σχέσεων εργασίας, της νομιμοποίησης της χρήσης των ναρκωτικών, της πορνείας, του αντικουμμουνισμού και τα λοιπά, της προώθησης του φασισμού, θα εκπαιδεύσουμε και τους νέους με αυτά και θα ενταχθούμε και σε δίκτυο. Εγώ δεν έχω τίποτα άλλο να πω κατά και σας καλώ να τα καταψηφίζετε και να μην συμμετέχετε σε τέτοια προγράμματα. Θα πληροφορήσει τους νέους για τις εφαρμογές των πολιτικών της ευρωπαϊκής ένωσης, δεν τις ξέρουν οι νέοι; Δεν τις βιώνουν; Πρέπει να μας πληροφορήσει το δίκτυο για αυτές τις πολιτικές;»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...