Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μαντζούνειο: Θέμα ημερών η πρόταση για την αποκατάσταση του κτηρίου

Μαντζούνειο: Θέμα ημερών η πρόταση για την αποκατάσταση του κτηρίου
Τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί η πρόταση" για ένταξη του έργου "Αποκατάσταση και διαμόρφωση σε πολιτιστικό κέντρο του κτιρίου Ματζουνείου στην Τρίπολη», προϋπολογισμού 2.094.000,00 €, στην Πρόσκληση του Ε.Π. «ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ», ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΤΟΜΕΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, που συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής.
Για το λόγο αυτό, λόγω αλλαγής του ΦΠΑ, το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης προχώρησε σε μία τυπική τροποποίηση της χετικής απόφασης.
Το Δ.Σ. έχει αποφασίσει τη δέσμευση του Δημοτικού Συμβουλίου, ότι σε περίπτωση ένταξης του παραπάνω έργου στην εν λόγω Πρόσκληση, θα επανέλθει με νέα απόφασή του, προκειμένου να δεσμεύσει το ποσό των 94.000,00 € στον προϋπολογισμό του Δήμου από Ίδιους Πόρους.
Στην πρόταση επισημαίνεται ότι το Ματζούνειο είναι ένα εμβληματικό, διατηρητέο κτήριο της Τρίπολης, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία και τον πολιτισμό της πόλης μας, στο οποίο για χρόνια στεγαζόταν η Δημοτική Βιβλιοθήκη, ενώ εξακολουθεί να στεγάζεται σε αυτό η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...