Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέα αναφορά Τσιαμούλου στο … βιογραφικό του Καρώνη – Τι απάντησε ο Παυλής!

Νέα αναφορά Τσιαμούλου στο … βιογραφικό του Καρώνη – Τι απάντησε ο Παυλής!


Ξανά ζήτημα για τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΤ, Γιώργο Καρώνη, έθεσε στο δημοτικό συμβούλιο, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε τα Δεδομένα», Νίκος Τσιαμούλος. «Αναμένεται στο δημοτικό συμβούλιο το βιογραφικό του κ. Καρώνη, ξεκίνησε από σύμβουλος στο Δήμο Μαντινείας και επειδή μπορεί να έχει ανοδικές πολιτικές τάσεις, να ξέρουμε τι πληρώνουμε, ποιον πληρώνουμε» είπε.

Η απάντηση του Δημάρχου κ. Παυλή για το θέμα αυτό ήταν: «Για τον κ. Καρώνη, δεν θέλω να τον εκπροσωπήσω, καλό είναι να το λέτε στον ίδιο. Ο κ. Καρώνης πρέπει να ξέρετε ότι δεν έχει πληρωθεί. Μην το λέτε συνέχεια. Αν είναι ή δεν είναι ικανός, θα το δείξει η θητεία του και η πορεία του.»

«Εσείς κύριε Δήμαρχε, εκ του νόμου, είσαστε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ και έχετε εκχωρήσει τις αρμοδιότητες στον κ. Καρώνη. Δεν έχω τίποτα με τον κ. Καρώνη. Μην ξαναπείτε ότι δεν πληρώνεται. Υπάρχουν τα χρήματα, άλλο αν δεν τα παίρνει. Απαιτώ να έρθει το βιογραφικό του, διότι τον πληρώνει ή θα τον πληρώσει ο λαός της Τρίπολης» ήταν η ανταπάντηση του Νίκου Τσιαμούλου.

«Οι πιστώσεις είναι εγγραμμένες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πληρώνεται. Δεν τα έχει πάρει τα χρήματα» είπε ο Δήμαρχος, στο τέλος αυτής της συζήτησης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...