Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 - Kalimera Arkadia

Θεατρική παράσταση για παιδιά με ελεύθερη είσοδο στην Τρίπολη!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης, σας προσκαλεί το Σάββατο 12 Απριλίου 2014, ημέρα Σάββατο και ώρα 19:00 μ.μ.
Διαβάστε περισσότερα...

Ο καιρός το Σάββατο στην Αρκαδία – Η μέρα ξεκινά με ήλιο – Που θα βρέξει!

Ήλιος το πρωί και βροχές μετά το μεσημέρι προβλέπονται στις περισσότερες περιοχές της Αρκαδίας για την Παρασκευή (11/4/2014), ενώ οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται σε σχετικά χαμηλά επίπεδα.
Διαβάστε περισσότερα...

Με τους Γορτύνιους της Αθήνας θα συναντηθεί ο Ανδρέας Κολοβός

Συνάντηση με τους Γορτύνιους της Αθήνας θα έχει, τη Μεγάλη Δευτέρα 14-04-2014 και ώρα 19:00, ο επικεφαλής της «Γορτυνιακής Συμπαράταξης» Ανδρέας Κολοβός, στην αίθουσα της Πανγορτυνιακής (Πειραιώς 1 – Ομόνοια) .
Διαβάστε περισσότερα...

Βραβείο Εικαστικής Έκφρασης κέρδισε το 2ο Γυμνάσιο Τρίπολης στην Εκστρατεία «Ecomobility»! (εικόνες)

Γεμάτη από τις χαρούμενες φωνές των μαθητών και πλημμυρισμένο από τον ενθουσιασμό των εφήβων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Απριλίου, η Τελετή Απονομής των Βραβείων της Εκστρατείας ECOMOBILITY 2013-14, στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων. 
Διαβάστε περισσότερα...

Αυξάνονται τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά στην Αρκαδία – Όλο και περισσότεροι ψάχνουν λύση στο «Νόμο Κατσέλη» (vd)

Ενημερωτική εκδήλωση για το νόμο που αφορά τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, γνωστός και ως "νόμος Κατσέλη (3869/2010)" πραγματοποίησε ο Δικηγορικός Σύλλογος Τρίπολης, στο Εργατικό Κέντρο.
Διαβάστε περισσότερα...

Ο Χρήστος Γιανναράς από την Τρίπολη: «Εμπαιγμός όσα λέγονται ότι η Ελλάδα βγαίνει στις αγορές» (vd)!

Διάλεξη με θέμα «Η Ελλάδα σήμερα: Κρίση ή παρακμή;» πραγματοποίησε ο καθηγητής Φιλοσοφίας κ. Χρήστος Γιανναράς, στο Αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης, υπό την αιγίδα του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης.
Διαβάστε περισσότερα...

Λεοντάρι - ΕΠισκέψιμος θα γίνει ο ναός των Αγίων Αποστόλων (vd)!

Να γίνει επισκέψιμος ο ναός των Αγίων Αποστόλων στο Λεοντάρι της Μεγαλόπολης ζητούν εδώ και χρόνια οι κάτοικοι του χωριού, αίτημα που απ' ότι φαίνεται πρόκειται να υλοποιηθεί το επόμενο διάστημα, μετά τη συνάντηση που έγινε στο χωριό με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα και του Δημάρχου Μεγαλόπολης Παναγιώτη Μπούρα.
Διαβάστε περισσότερα...

Σημαντική εξέλιξη – Σμυρνιώτης: «Στην ιδιοκτησία της ΔΕΥΑΤ πέρασαν οι εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού»! (vd)

Για τις εξελίξεις στο θέμα της εγκατάστασης του βιολογικού καθαρισμού μίλησε ο Δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης, σε συνέντευξη τύπου που παρέθεσε στα τοπικά ΜΜΕ.
Διαβάστε περισσότερα...

«Η λύση Τατούλη είναι αδιανόητη και κατάντια για τη Νέα Δημοκρατία»

Στο κείμενο που ακολουθεί, ο παλιός Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και πρώην Δήμαρχος Λεωνιδίου Δημήτρης Τσιγκούνης ασκεί κριτική στο κόμμα της ΝΔ και στη επιλογή να στηρίξει τον Πέτρο Τατούλη στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...