Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κατσής στο «Καλημέρα Αρκαδία»: «Κρουαζιερόπλοια θα έρθουν στο Παράλιο – Θα είμαι υποψήφιος με τον Μαντά» (vd)

Κατσής στο «Καλημέρα Αρκαδία»: «Κρουαζιερόπλοια θα έρθουν στο Παράλιο – Θα είμαι υποψήφιος με τον Μαντά» (vd)
Την αισιόδοξα του ότι η τουριστική κίνηση για την περιοχή της Βόρειας Κυνουρίας θα είναι αυξημένη εξέφρασε ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άστρος, Δημήτρης Κατσής σε συνέντευξη του στο «Καλημέρα Αρκαδία».
Συγκεκριμένα, είπε ότι η πληρότητα στα καταλύματα είναι πάνω από 90% και ότι κρατήσεις υπάρχουν κατά κύριο λόγο από την Αθήνα.
Για το καλοκαίρι, με δεδομένο ότι βρίσκονται σε εξέλιξη τα έργα στο λιμάνι και στο δρόμο Τρίπολης – Άστρους, είπε ότι θα είναι καλύτερο από το περυσινό. Αποκάλυψε δε ότι δύο μεγάλες επιχειρήσεις με κρουαζιερόπλοια έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το λιμάνι του Παραλίου. Να φέρνουν δηλαδή κρουαζιερόπλοια, για να υπάρξει τουρισμός κρουαζιέρας. Δεν αποκλείεται μάλιστα με αφετηρία το Παράλιο να γίνεται ο γύρος του Αργολικού Κόλπου!
Για τα δημοτικά, μίλησε για την ανεξαρτοποιήσή του από το συνδυασμό του Γιώργου Δαλιάνη, είπε ότι θα στηρίξει και θα είναι υποψήφιος σύμβουλος (μαζί με μία ομάδα ανθρώπων) στο συνδυασμό του Παναγιώτη Μαντά (που θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας).
Δείτε όλη τη συνέντευξη!
 

1 σχόλιο

  • Σπύρος
    Σπύρος Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014 16:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Όντως!!Royal Caribbean, Carnival και Princess έχουν στοιχίσει σε σειρά τα κρουαζιερόπλοια έξω από το παράλιο και τσακώνονται ποια θα πρωτομπεί μέσα...Άσε μας ρε Κατσή..

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...