Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (δια της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ &  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.


Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα: Εθνικής εμβέλειας & Τοπικής εμβέλειας (Άμεσα υπάρχει η δυνατότητα να ξεκινήσει το μάθημα "Διδασκαλία της Ποντιακής Διαλέκτου". Τα υπόλοιπα προγράμματα μπορούν να δηλωθούν αλλά θα ξεκινήσουν με καθυστέρηση)

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του δήμου Βόρειας Κυνουρίας όπου στεγάζεται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών.

Υπεύθυνος Εκπαίδευσης: Πίκουλης Απόστολος (τηλ.: 2755360165, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Δηλώσεις συμμετοχής:  Από 17/09/2014 έως 17/10/2014   

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Για να διαβάσετε αναλυτικά τις θεματικές ενότητες τόσο των Προγραμμάτων Εθνικής Εμβέλειας όσο και των Προγραμμάτων Τοπικής Εμβέλειας, αλλά και για να τυπώσετε τη σχετική αίτηση συμμετοχής ανοίξτε τα συνημμένα αρχεία. 

 ethnikis_emveleias.docx
 topika_programmata.docx
 aitisi_ekpaideyomenoy_2014-2015.docx

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...