Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ατύχημα με υλικές οι ζημιές στο Παράλιο

Ατύχημα με υλικές οι ζημιές στο Παράλιο
Δεν επιδεινώνεται μόνο η κατάσταση του οδοστρώματος στο σημείο που βρίσκονται οι μεγάλες λακούβες στην Γλυφάδα του Π. Άστρους αλλά γίνεται φανερό πλέον πως εκτός από τις …μηχανικές φθορές που προκαλεί στα οχήματα, το συγκεκριμένο σημείο έχει γίνει επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα διερχόμενων οδηγών, πεζών και περιοίκων.
Απόδειξη το ατύχημα που συνέβη νωρίς το πρωί της Κυριακής, όταν οδηγός  ΙΧ επιβατηγού έχασε το έλεγχο του οχήματος του μετά την πτώση στις μεγάλες λακούβες, συγκρούστηκε στον παρακείμενο κάδο απορριμάτων και σταμάτησε μπροστά από την αυλόπορτα εξοχικής κατοικίας, αφού πρώτα είχε περάσει εκτός ελέγχου στο αντίθετο ρεύμα!Από το ατύχημα προέκυψαν μόνο υλικές ζημιές και δεν υπήρξε τραυματισμός κι ευτυχώς δηλαδή που δεν διερχόταν άλλο όχημα από την αντίθετη κατεύθυνση… μπορεί κανείς να προβλέψει τι θα μπορούσε να έχει συμβεί;

Κάτοικοι μάλιστα της περιοχής αλλά και επισκέπτες λουόμενοι γίνονται μάρτυρες καθημερινά των περιέργων και επικίνδυνων ελιγμών που αναγκάζονται να πραγματοποιούν οι διερχόμενοι οδηγοί βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή των ίδιων αλλά και των πεζών που συνεχώς διέρχονται από το πολυσύχναστο τους καλοκαιρινούς μήνες σημείο.

Έχουμε προσπαθήσει με επανειλημμένες αναρτήσεις να αναδείξουμε το συγκεκριμένο θέμα από την αρχή μάλιστα του καλοκαιριού που είχε αρχίσει να επιδεινώνεται η κατάσταση, ενώ κάτοικοι της περιοχής καθημερινά ενοχλούν αρμόδιους και υπηρεσίες, γνωστοποιώντας τους το πρόβλημα. Απ” ότι έχουμε διαπιστώσει η επιδιόρθωση του συγκεκριμένου σημείου αποτελεί ευθύνη της αρμόδιας Δνσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου και Π.Ε. Αρκαδίας. Παρ’όλα αυτά έγινε μια μικρή προσπάθεια από τον δήμο να διορθωθεί κάπως η κατάσταση μεσούσης και της τουριστικής περιόδου, χωρίς να υπάρξει κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Το πραγματικά θλιβερό είναι πως σε αντίθεση με την απόλυτη κώφωση που επιδεικνύουν μέχρι σήμερα οι αρμόδιοι για το συγκεκριμένο πρόβλημα, γινόμαστε μάρτυρες από την προεκλογική κιόλας περίοδο, ασφαλτοστρώσεων και εγκαινιασμών έργων σε διάφορες περιοχές εντός της Π.Ε. Αρκαδίας, χαμηλότερης επικινδυνότητας και αναγκαιότητας (με συγκεκριμένα παραδείγματα και στην ευρύτερη περιοχή μας). Αν δεν θέλουν λοιπόν οι υπεύθυνοι να βρεθούν μπροστά απόπιθανές αμείλικτες ευθύνες που θα έχουν να κάνουν με βλάβες σωματικής ακεραιότητας ή ακόμα και ανθρώπινης ζωής, ας ιεραρχήσουν ορθά τις παρεμβάσεις τους και όχι με κριτήριο τις προεκλογικές ή μετεκλογικές φιέστες, τα πανηγύρια και τις λαϊκίστικες κορώνες…

20140921_114619_resized (640x480)


Πηγή - www.astrosnews.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...