Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κινητικότητα για το ... βαλτωμένο αρχαιολογικό έργο στη Λουκού Κυνουρίας!

Κινητικότητα για το ... βαλτωμένο αρχαιολογικό έργο στη Λουκού Κυνουρίας!
Συνάντηση Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας, Παναγιώτη Μαντά, στην Αθήνα, στο Υπουργείο Πολιτισμού, έγινε την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014 με την κα Ελένη Κουντούρη, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων, με θέμα «Εξελίξεις στο αρχαιολογικό έργο των ανασκαφών και της κατασκευής στεγάστρου στο χώρο της έπαυλης Ηρώδου του Αττικού στην Εύα Δολιανών.


Ο Δήμαρχος με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας, κο Κατσή Δημήτριο, εξέφρασε στην κα Κουντούρη την πρόθεση του Δήμου να αναλάβει πρωτοβουλία για την επανεκκίνηση των εργασιών στο έργο, που έχει για πολλά χρόνια, σταματήσει.

Η κα Κουντούρη ανέλαβε να συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία που τηρούνται στη Διεύθυνσή της και σε συνεργασία με το Δήμο, να διερευνήσουν από κοινού τις ενέργειες, στις οποίες πρέπει να προβούν.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την πρόθεση να εξουσιοδοτήσει ειδικό Νομικό Σύμβουλο να προβεί στον έλεγχο των φακέλων, αφού πρώτα εξασφαλίσει τη συνεργασία των αρμόδιων υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού.
Η πρότασή του έγινε δεκτή από την κα Κουντούρη.

"Σε όλα τα μικρά ή μεγάλα ζητήματα, που είτε προκύπτουν για το Δήμο είτε αποτελούν χρόνιες και βασικές προτεραιότητές του, ο Δήμαρχος και οι αρμόδιοι αιρετοί και υπηρεσιακοί παράγοντες, θα συνεχίσουν να ενημερώνουν με αυτόν τον τρόπο τους Δημότες, αφού όμως πρώτα έχουν εξασφαλίσει την άρτια πληροφόρησή τους και έχουν λάβει γνώση επί των θεμάτων.
Αυτό οφείλουμε προς αποφυγή παραπληροφόρησης και διάχυσης ανυπόστατων πληροφοριών" αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...