Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μία εξαιρετική εκδήλωση αφιερωμένη στα 33 χρόνια του ΕΠΑΛ Άστρους (vd)

Μία εξαιρετική εκδήλωση αφιερωμένη στα 33 χρόνια του ΕΠΑΛ Άστρους (vd)
Μία εξαιρετική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ἰδρυμα Ζαφείρη, αφιερωμένη στα 33 χρόνια προσφοράς στην  τεχνολογία  και την επιστήμη   στην Κυνουρία ,από την ίδρυση του ΕΠΑΛ Άστρους.

Έγινε αναφορά για όλα αυτά τα χρόνια  της προσφοράς του ΕΠΑΛ στην τοπική κοινωνία για τον πολιτισμό, για την δημιουργία του Λαογραφικού Μουσείου, με το μεράκι των καθηγητών και των μαθητών. για την διάσωση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Αναφέρθηκαν οι συμμετοχές και βραβεύσεις σε μαθητικούς διαγωνισμούς και  στο επιμελητήριο, και την δημιουργία δανειστικής βιβλιοθήκης.

Την εκδήλωση τίμησαν  ο δήμαρχος κ. Π. Μαντάς, ο αντιδήμαρχος κ. Δ. Γκαύρος και μέλη της δημοτικής αρχής και του ΔΣ, και ο π/σ κ. Γ. Μπακούρης που υπήρξε και μαθητής του ΕΠΑΛ.

Τιμήθηκαν στην εκδήλωση, ο πρώτος διευθυντής του ΕΠΑ.Λ κ. Γ.Δημόπουλος , στη συνέχεια   ο κ .Γ.Τριανταφύλλου και ο κ.Α.Βαρλάμος που αποχώρησε  πρόσφατα, και οι καθηγητές κ.Β.Μπούζιος και η κ.Μ. Κομνηνού.

Ακόμα τιμήθηκαν με τιμητικές πλακέτες για την προσφορά τους  , ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κκ Αλέξανδρος και την παρέλαβε η ηγουμένη της Μονής Παλιοπαναγιάς, ο πρώην Δήμαρχος  κ. Χρ. Ευθυμίου, ο  κ.Στ. Παπαντώνης και ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κ. Ι. Μπούζιος για την συμμετοχή τους στην εξασφάλιση του οικοπέδου που κατασκευάστηκε  το ΕΠΑ.Λ.

Ακόμα τιμήθηκαν, ο κ. Ν. Γαϊτάνης για την προσφορά του ιδρύματος  Ζαφείρη , η κυρία Ευγενία Θωμοπούλου – Ροζολή η οποία ήταν η σκηνοθέτης της θεατρικής ομάδας ΕΠΑΛ, παλιοί και νέοι μαθητές και εκπαιδευτικοί.

Στο πρόσωπο του δημάρχου κ. Π. Μαντά τιμήθηκαν και όλοι οι πρώην δήμαρχοι και οι αιρετοί για την  προσφορά τους στο ΕΠΑ.Λ.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυνε  και ο νυν πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ κ.Φ.Τζιβελόπουλος ,ο οποίος ζήτησε την συνεχή αναβάθμιση  του ΕΠΑ.Λ ,επαίνεσε τους εκπαιδευτικούς μας που εργάζονται ως αφανείς ήρωες εντός και εκτός ωραρίου, προς όφελος των μαθητών.

Ακόμα ζήτησε να προστεθούν  νέες ειδικότητες  και να στηρίξει έμπρακτα την συνεχή αναβάθμιση του σχολείου  η σημερινή δημοτική αρχή.

Μετά τις ομιλίες  προβλήθηκε ένα βίντεο με τις δράσεις και την ιστορία του ΕΠΑΛ που την παρουσίαση έκανε η  κ.Αδάμη.

Στο τέλος ,προσφέρθηκε μπουφές με γλυκίσματα  από τον Σύλλογο Γονέων στον προθάλαμο της αίθουσας ,όπου υπήρχαν και τα εκθέματα της ιστορίας του ΕΠΑΛ, κατασκευές κ.α.


kynourianet.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...