Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δεν δέχονται σκουπίδια της Τρίπολης στη Βόρεια Κυνουρία

Δεν δέχονται σκουπίδια της Τρίπολης στη Βόρεια Κυνουρία
Το ζήτημα που προέκυψε -και αναδείχθηκε μόνο από το «Καλημέρα Αρκαδία»- με τις δηλώσεις του Δημάρχου Τρίπολης ότι για το πρόβλημα με τα σκουπίδια, «υπάρχει και η λύση του Άστρους», απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κυνουρίας.


Σύμφωνα με το astrosnews.gr, «κατά την συζήτηση της εισήγησης τέθηκαν από πλευράς της δημοτικής παράταξης «Κυνουρίας γή» ερωτήματα σχετικά με τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες για την εμπλοκή του ΧΑΔΑ του Άστρους στο πρόβλημα που έχει προκύψει με τα συσσωρευμένα σκουπίδια της Τρίπολης. Οι απαντήσεις τόσο του δήμαρχου Π. Μαντά όσο και του πρώην δημάρχου Μ. Σκαντζού, ο οποίος είχε παραβρεθεί σε σχετική συνάντηση στην Περιφέρεια για το ζήτημα των απορριμμάτων, ήταν κατηγορηματικές και ξεκάθαρες πως «δεν τίθεται κανένα τέτοιο ζήτημα, παρότι προτάθηκε ως λύση από τον αρμόδιο υπουργό, γιατί -εκτός όλων των άλλων- δεν έχει καμία νομική βάση».

Ο κ. Μαντάς μάλιστα ήταν ξεκάθαρος και για πιθανή μελλοντική χρήση της …νόμιμης εγκατάστασης που αναμένεται να δημιουργηθεί στον Τάνο, λέγοντας πως «κάτι τέτοιο υπερβαίνει τους περιβαλλοντικούς όρους της αδειοδότησης του έργου, τις δυνατότητες της μονάδας και είναι πρακτικά ανέφικτο».

Επίσης, με συνέντευξη του στο astrosnews.gr, ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς απέκλεισε κάθε τέτοια περίπτωση και είπε ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία με το Δήμο Τρίπολης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

4 σχόλια

  • Τα σκουπίδια δεν είναι της Κυνουρίας είναι της Τρίπολης
    Τα σκουπίδια δεν είναι της Κυνουρίας είναι της Τρίπολης Κυριακή, 01 Μαρτίου 2015 11:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Και καλά θα κάνουν να μην δεχτούν στην περιοχή τους σκουπίδια άλλης περιοχής. Την αδιαφορία μιάς περιοχής για τα σκουπίδια της είναι άδικο να την πληρώνουν άλλοι. Τα σκουπίδια ανήκουν στην Τρίπολη. Γιατί να τιμωρούνται άλλοι;

  • Πέτρος
    Πέτρος Κυριακή, 01 Μαρτίου 2015 00:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παιδιά μας δουλεύετε αφού το πλάτωμα έχει γεμίσει από γούβα έχε γίνει 32 μέτρα βουνό . Εχει κλείσει μέχρι και ο δρόμος που πάει στο πλάτωμα , μας κοροιδεύετε πάλι?

  • Γεώργος
    Γεώργος Κυριακή, 01 Μαρτίου 2015 00:30 Σύνδεσμος σχολίου

    'Αλλο ένα ψέμα του Παυλή που καταρρίπτεται πανηγυρικά !!!
    Να δούμε ποιό θα είναι το επόμενο ψέμα?

  • geo
    geo Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015 19:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Άνοιξε το πλάτωμα δεν υπάρχει αλλη προσωρινή λυση

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...