Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Αποθεματικά δήμων»: Καταγγελία Αδάμη για τη στάση Μαντά - Σκαντζού στη B. Κυνουρία

«Αποθεματικά δήμων»: Καταγγελία Αδάμη για τη στάση Μαντά - Σκαντζού στη B. Κυνουρία
Με γραπτή δήλωση του, ο δημοτικός σύμβουλος Βόρειας Κυνουρίας, με τη Λαϊκή Συσπείρωση (ΚΚΕ), Τάκης Αδάμης, επισημαίνει: «Ενώ το κεντρικό σύνθημα των εργαζομένων, των λαϊκών στρωμάτων και των ανθρώπων του μόχθου είναι: «Κάτω τα ξερά σας από τα διαθέσιμα  αποθεματικά των Δήμων» ο Δήμαρχος Κος  Μαντάς και Κος Σκαντζός  δηλώνουν πλήρη στήριξη της συγκυβέρνησης ΣΥΝ. ΑΝΕΛ χωρίς να κάνουν έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο και χωρίς να ρωτήσουν κανέναν.
Ενώ παίρνουν τα χρήματα που προορίζονταν για τους ανέργους, ενώ παίρνουν τα χρήματα για τις λειτουργικές ανάγκες των νοσοκομείων, των Κέντρων Υγείας, δεσμεύουν τα χρήματα που προορίζονται για σχολικές μονάδες, για παιδικούς σταθμούς. Αρπάζουν χρήματα που προορίζονταν για τη θέρμανση των σχολείων, τη σίτιση στους παιδικούς σταθμούς, τις κοινωνικές δομές, έργα και υπηρεσίες στους Δήμους που εξυπηρετούν λαϊκές ανάγκες.
Για όλα αυτά και ακόμα περισσότερα οι Κύριοι Δήμαρχοι αποφάσισαν από μόνοι τους τη στήριξή τους .
Κύριε Δήμαρχε, ο εσωτερικός δανεισμός στον οποίο καταφεύγει η κυβέρνηση με διαδικασίες εξπρές είναι πέρα για πέρα ταξικός , αντιλαϊκός. Ούτε ένα ευρώ δεν πήρε από τους μεγαλοκαρχαρίες.
Η Λαϊκή Συσπείρωση ζητάει έκτακτο Δ.Σ για να αποφασίσει το Δ.Σ για τα αποθεματικά και πλεονάζοντα χρήματα του Δήμου μας.»

1 σχόλιο

  • Τέλος χρόνου!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Τέλος χρόνου!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σάββατο, 25 Απριλίου 2015 21:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Να μη δώσει τίποτα κανένας για τη δήθεν διαπραγμάτευση! Για ποιες...κόκκινες γραμμες και πράσινα άλογα μιλάνε, είμαστε καθόλου σοβαροι????? Να στρωθούνε στη δουλειά και να προτείνουνε επιτέλους τη λίστα μεταρρυθμίσεων τα μεγάλα αυτά...τζιμάνια, που όλο λόγια είναι!!!! Κανείς να μην τους διευκολύνει, ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...