Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Από τα ξημερώματα για το «μαγικό» χαρτάκι έξω από τα γραφεία της ΕΑΣ Κυνουρίας (video)

Από τα ξημερώματα  για το «μαγικό» χαρτάκι έξω από τα γραφεία της ΕΑΣ Κυνουρίας (video)
Ακόμα και από τις 4.20 το πρωί συγκεντρώνονται οι αγρότες έξω από τα γραφεία της ΕΑΣ Κυνουρίας προκειμένου να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση για την επιδότηση του λαδιού, δυνατότητα η οποία «κλείνει» στις 15/5.
Την αίτηση μπορούν να την υποβάλλουν και οι ίδιοι οι αγρότες ηλεκτρονικά, μέσω του συστήματος ON LINE  του ΟΠΕΚΕΠΕ, αλλά θα πρέπει να κάνουν τις αλλαγές που υπάρχουν στην Αίτηση, να ψηφιοποιήσουν τα αγροτεμάχια που αλλάζουν και να σκανάρουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να οριστικοποιήσει την Αίτηση.
Η δυσκολία λοιπόν, για πολλούς που δεν έχουν εξοικειωθεί με τη σύγχρονη τεχνολογία είναι μεγάλη, αλλά και η κατάσταση με ηλικιωμένους συνδημότες μας να περιμένουν από τις 4.00 και 5.00 το πρωί προκειμένου να πιάσουν σειρά, αφού όπως λένε εξυπηρετούνται περίπου 30 την ημέρα, θυμίζει άλλες εποχές και καταστάσεις.
Η διορία εκπνέει στις 15/5 και είναι αμφίβολο αν θα προλάβουν όλοι να κάνουν την αίτηση, με πιθανό σενάριο, όπως συμβαίνει συνήθως, να δοθεί κάποια παράταση.
Οπως δήλωσε στο astrosnews ο πρόεδρος της ΕΑΣ Κυνουρίας κ. Γ. Σακελλαρίου, αυτό συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα, αφού πρώτη χρονιά φέτος υπάρχει η ψηφιοποίηση των αγροτεμαχίων προκειμένου να αποφευχθεί η δήλωση του ίδιου κτήματος από… πολλούς αγρότες, όπως γινόταν μέχρι σήμερα. Ως εκ τούτου και η καθυστέρηση μεγάλη, η οποία όμως οφείλεται και στο ότι οι περισσότεροι προσήλθαν την τελευταία στιγμή, με την παράταση να είναι αρκετά πιθανή.

www.astrosnews.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...