Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Τέλος εποχής» στη Βόρεια Κυνουρία – Παραιτήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο ο Γιώργος Δαλιάνης

«Τέλος εποχής» στη Βόρεια Κυνουρία – Παραιτήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο ο Γιώργος Δαλιάνης
Κάτι που συζητιόταν αλλά ήταν θέμα μόνο του ίδιου να επιλέξει την ώρα και τον τόπο που θα το ανακοινώσει, έγινε χθες στη αρχή της συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γ. Δαλιάνης, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη θέση τόσο του επικεφαλής της παράταξης, όσο και από αυτή του δημοτικού συμβούλου. Ο κ. Δαλιάνης, γι” αυτή την μακρόχρονη πορεία στα αυτοδιοικητικά της περιοχής, ευχαρίστησε του Δημότες που τον τίμησαν με την ψήφο τους, την γυναίκα του και τα παιδιά του που τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τους φίλους και συνεργάτες του.
Για πορεία του κ. Δαλιάνη, αλλά και για την προσφορά του στα κοινά μίλησαν ο Δήμαρχος κ. Π. Μαντάς, ο πρώην Δήμαρχος κ. Μ. Σκαντζός, ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Δ. Κατσής, ο δ/σ Αγγ. Καμπύλης, τονίζοντας οι περισσότεροι ότι οι διαφωνίες τους όλα αυτά τα χρόνια ήταν σε πολιτικό και όχι προσωπικό επίπεδο.
Τέλος, ο κ. Δαλιάνης χαιρέτισε έναν-έναν τους παρευρισκόμενους στο χθεσινό ΔΣ και αποχώρησε.
Σιγουρα, μετά απ” αυτή την απόφαση, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες στην παράταξη της αντιπολίτευσης για τη διαδοχή στη θέση του επικεφαλής, ενώ πρώτος επλαχών, σύμφωνα με σταυρούς που έλαβε στις περασμένες δημτοικές εκλογές, για να καλύψει τη θέση του κ. Δαλιάνη στο ΔΣ είναι ο κ. Π. Σκαρπέλος.
20150522_191917_resized20150522_192053

www.astrosnews.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...