Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Περισσότεροι από 90 δρομείς στον 1ο ορεινό ημιμαραθώνιο Δολιανών (εικόνες)

Περισσότεροι από 90 δρομείς στον 1ο ορεινό ημιμαραθώνιο Δολιανών (εικόνες)
Πραγματοποιήθηκε στα Άνω Δολιανά με επιτυχία την Κυριακή 24 Μαΐου 2015 ο 1ος ορεινός ημιμαραθώνιος Δολιανών που συνδιοργάνωσαν ο Κεντρικός Πατριωτικός Σύλλογος Δολιανά Κυνουρίας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Περισσότεροι από 90 δρομείς, άνδρες, γυναίκες αλλά και παιδιά συμμετείχαν σε αυτόν τον αγώνα αντοχής με μεγαλύτερο όφελος την συμμετοχή. Η εκκίνηση του ημιμαραθωνίου δόθηκε στο ρέμα του Τσάκωνα και ο τερματισμός στο πανέμορφο και άρτια εξοπλισμένο γήπεδο του «Α.Σ. Νικηταρά». Η διαδρομή παρουσίαζε μεγάλη υψομετρική διαφορά περίπου 650 μέτρων ενώ το μεγαλύτερο τμήμα της περιλάμβανε χωματόδρομο. 
Οι συμμετέχοντες αθλητές μετά το πέρας του αγώνα δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την διοργάνωση και την φυσική ομορφιά του τοπίου της διαδρομής. Στο τέλος του αγώνα εκτός από αναμνηστικό μετάλλιο και τεχνική μπλούζα οι συμμετέχοντες δρομείς έλαβαν και τσάντα με τοπικά προϊόντα. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τοπικές λιχουδιές από έναν πλήρη μπουφέ που λειτούργησε στον χώρο του τερματισμού για τους δρομείς και τους επισκέπτες. 
Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των εθελοντών με τις χαρακτηριστικές πορτοκαλί μπλούζες που βοήθησαν στην άρτια διεξαγωγή του αγώνα και μετέδιδαν τον ενθουσιασμό τους σε αθλητές και κοινό. Την διοργάνωση πλαισίωσαν κλιμάκιο των Καλών Σαμαρειτών καθώς και ο φορέας διαχείρισης του Πάρνωνα. 
Οι τρεις πρώτοι άντρες ήταν (σε παρένθεση οι χρόνοι τους): Πασχάλης Ιωάννης (1.41.45’’), Μέξιας Γεώργιος χρόνος (1.43.30’’), Φωτεινός Μιχάλης (1.49.11’’) και οι τρεις πρώτες γυναίκες: Χαραλαμποπούλου Μαρία (2.10.01’’), Θεοδώρου Αντιγόνη (2.13.13’’) Wendy Copage (2.15.37’’).
Η απονομή των επάθλων πραγματοποιήθηκε από τον κ. Μπακούρη Γεώργιο Περ/κο Σύμβουλο Πελοποννήσου και από την κα Σάγκα Ιωάννα Πρόεδρο του ΔΣ του Κεντρικού Πατριωτικού Συλλόγου Δολιανά Κυνουρίας εκ μέρους των συνδιοργανωτών.
 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...