Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έφυγε από τη ζωή ευεργέτιδα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας …

Έφυγε από τη ζωή ευεργέτιδα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας …
Έκδοση ψηφίσµατος για το θάνατο της ευεργέτιδας του ∆ήµου, Αναστασιάδου Αιµιλίας του Εµµανουήλ αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κυνουρίας.
Αναλυτικά, το ψήφισμα είναι το παρακάτω:
«Με αίσθηµα βαθύτατης θλίψης πληροφορηθήκαµε τον θάνατο της εκλεκτής µας συµπατριώτισσας και ευεργέτιδας του ∆ήµου Βόρειας Κυνουρίας κ. Αιµιλίας Αναστασιάδου.
Όπως όλοι πολύ καλά γνωρίζουµε, η εκλιπούσα δώρισε ένα οικόπεδο στο Άστρος, µέσα στο οποίο ανεγέρθηκαν και στεγάζονται το 1ο και το 2ο Νηπιαγωγείο του ∆ήµου µας και ευτύχησε να δει τους µικρούς µαθητές να διαβαίνουν τις πόρτες τους και να παίζουν στο προαύλιό τους.
Αυτή η εικόνα που ευτύχησε να αντικρύσει εν ζωή, ήταν σίγουρα η µεγαλύτερη ανταµοιβή για την προσφορά της. Στις σηµερινές δύσκολες ηµέρες που ζούµε όλοι, οι αναφορές για το µεγαλείο της ψυχής, την καλοσύνη και τις αρετές της, δεν είναι απλώς όµορφα λόγια για την εξόδιο ακολουθία, αλλά µήνυµα προς όλους.
Τα λόγια που λέµε σήµερα, εκπροσωπώντας το ∆ηµοτικό µας Συµβούλιο αλλά και τους δηµότες γενικότερα, έχουν µικρότερη σηµασία από την ευγνωµοσύνη των παιδιών που πέρασαν και θα περάσουν στο µέλλον, από το 1ο και το 2ο νηπιαγωγείο του Άστρους. Οι σκέψεις τους και η ευγνωµοσύνη τους, θα την συνοδεύουν για πάντα. Τέτοιες παρεµβάσεις τις είχαµε και τις έχουµε µεγάλη ανάγκη. Ειδικά στις µέρες µας.
Μία πράξη που πρέπει να αποτελεί οδηγό επιβίωσης των ιδανικών µας και πεµπτουσία της συλλογικότητας και της προσφοράς που την ενσαρκώνει.
Αιµιλία Αναστασιάδου, όλοι οι ∆ηµότες σου οφείλουµε ευγνωµοσύνη! Ας είναι ελαφρύ το χώµα που θα σε σκεπάσει.»
Αντιπροσωπεία της ∆ηµοτικής Αρχής προεξάρχοντος του ∆ηµάρχου θα παρευρεθεί στην κηδεία της εκλιπούσας.
Σε ένδειξη σεβασµού, εκδήλωση τιµής και σύµφωνα µε τις ισχύουσες διατάξεις για τους µεγάλους ευεργέτες του ∆ήµου, παραχωρεί δωρεάν χώρο ταφής στο δηµοτικό κοιµητήριο της ∆ηµοτικής Κοινότητας Άστρους, για τον ενταφιασµό της εκλιπούσας ευεργέτιδας του ∆ήµου µας κ. Αιµιλίας Αναστασιάδου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...