Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κοινωνικό φροντιστήριο θέλουν να λειτουργήσουν στη Βόρεια Κυνουρία!

Κοινωνικό φροντιστήριο θέλουν να λειτουργήσουν στη Βόρεια Κυνουρία!
Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας προκειμένου να εξετάσει τη δυνατότητα λειτουργίας Κοινωνικού Φροντιστηρίου, απευθύνει δημόσια πρόσκληση σε εθελοντές Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων.


Πρώτο βήμα για την οργάνωση της ενέργειας, είναι η καταγραφή των δυνητικά εθελοντών Εκπαιδευτικών. Για το λόγο αυτό, προσκαλούμε Εκπαιδευτικούς (αδιόριστους, διορισμένους, συνταξιούχους), οι οποίοι να είναι κάτοχοι πτυχίων με τίτλους σπουδών που συνάδουν με τα μαθήματα Γυμνασίου, Λυκείου, Ξένων Γλωσσών, να συμβάλουν με τη συμμετοχή τους στην προσπάθεια μας αυτή, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη προς τους μαθητές και τις οικογένειές τους, με την εθελοντική προσφορά τους.

Ιδιαιτέρως, προσκαλούμε Εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να στελεχώσουν ειδικό τμήμα ενισχυτικής διδασκαλίας (Ελληνικής Γλώσσας και Γραμματικής) σε μαθητές που παρουσιάζουν δυσκολία κατανόησης της Ελληνικής Γλώσσας.

Σκοπός αυτής της ενέργειας είναι η δημιουργία ίσων ευκαιριών στη μάθηση σε ΟΛΟΥΣ τους μαθητές του Δήμου, ανεξάρτητα από την οικονομική τους κατάσταση, την καταγωγή τους κ.ά..

Η παρούσα ανακοίνωση αποτελεί το πρώτο βήμα για τη λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου στο Δήμο μας και σηματοδοτεί την αρχή ενός συνόλου δράσεων, που θα επακολουθήσουν.

Μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους εθελοντές Εκπαιδευτικούς, θα ακολουθήσουν η σύνταξη και έγκριση του κανονισμού λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τους δυνητικά ωφελούμενους.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 27553 60100, 101, 102 (Υπεύθυνη επικοινωνίας Μποβολανέα Βίκη).

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας
Παναγιώτης Κ. Μαντάς

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...