Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μαντάς σε Αδάμη: «Να, γιατί δεν μπορεί να δημοσιοποιηθεί το πόρισμα για το λιμάνι»

Μαντάς σε Αδάμη: «Να, γιατί δεν μπορεί να δημοσιοποιηθεί το πόρισμα για το λιμάνι»
Κριτική εξαπέλυσε ο δημοτικός σύμβουλος της λαϊκής συσπείρωσης Παναγιώτης Αδάμης στον Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας, Παναγιώτη Μαντά, επειδή ο τελευταίος δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα το πόρισμα με το οποίο ζητούνται πίσω 3.800.000 ευρώ για τα έργα στο λιμάνι του Παραλίου Άστρους.
Στην απάντησή του, ο Δήμαρχος, αναφέρει: «Αγαπητέ κ. Αδάμη,
σε απάντηση του υπ’ αριθμό 2948/05-04-2016 αιτήματος που σήμερα καταθέσατε στο Δήμο μας και όχι στις αναρτήσεις και στα Δελτία Τύπου με τα οποία με κατηγορείτε ως ψεύτη, σας γνωρίζω τα παρακάτω :
1. Στη συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαρτίου 2016 και κατά την διάρκεια της ενημέρωσης που έκανα προ ημερησίας διάταξης, ανέφερα αυτολεξί τα παρακάτω :
«Στις 02-03-2016, λάβαμε απόσπασμα έκθεσης αποτελεσμάτων ελέγχου της ΕΔΕΛ για το λιμάνι του Παραλίου Άστρους. Σε αυτό το απόσπασμα αναφέρονται σειρά ευρημάτων κάποια από τα οποία αφορούν το Δήμο. Ως σύσταση, αναφέρεται ότι η Ε.Δ.Α. Πελοποννήσου, πρέπει να επιβάλλει δημοσιονομική διόρθωση και ανάκτηση από το
Δήμο του κόστους του έργου δηλ. 3,852,938,92 €. Επειδή το θέμα είναι όπως καταλαβαίνετε ιδιαιτέρως σοβαρό, ήδη έχουμε έρθει σε επαφή με εξειδικευμένο νομικό γραφείο και αύριο καθώς και τη Δευτέρα, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με τους νομικούς για την οργάνωση της αντίδρασης του Δήμου μας. Η άποψη του Δήμου μέσω της τεχνικής υπηρεσίας έχει διατυπωθεί με το υπ’ αριθμό 11418/11-12-2015 έγγραφό μας»
2. Πέραν αυτών επανηλλειμένως αναφέρθηκα στη σπουδαιότητα του θέματος και στην προσεκτική αντιμετώπιση που πρέπει να δείξουμε ως Δήμος, μέχρι την οργάνωση της νομικής μας εκπροσώπησης.
3. Ύστερα από συνεργασία που είχα με υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου μας καθώς και με διάφορα νομικά γραφεία, διαπιστώθηκε ότι το πόρισμα που μας κοινοποιήθηκε έχει εμπιστευτικό χαρακτήρα και ως εκ τούτου δεν μπορεί να δημοσιοποιηθεί.
4. Για του λόγου το αληθές σου αποστέλλω αντίγραφο του διαβιβαστικού εγγράφου που αποδεικνύει τα λεγόμενά μου καθώς και την πρώτη σελίδα του πορίσματος όπου εμφαίνεται η λέξη ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ, για ενημέρωσή σου.
Με εκτίμηση,
Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας
Παναγιώτης Κ. Μαντάς»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...