Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξεκινά η προσπάθεια για Αναστήλωση της Μητρόπολης Πραστού!

Ξεκινά η προσπάθεια για Αναστήλωση της Μητρόπολης Πραστού!
Ο Σύλλογος Φίλων Πραστού και η Ενορία του χωριού, ανακοινώνουν πως ξεκινούν μια κοινή προσπάθεια για την πραγματοποίηση ενός μεγάλου ονείρου…
Την Αναστήλωση της Μητρόπολης Πραστού.
Θεωρώντας πως είναι ένα κτίριο ιδιαίτερης θρησκευτικής, ιστορικής κοινωνικής και πολιτιστικής αξίας για το χωριό και τον τόπο, αποφασίσαμε να ενεργήσουμε και να προχωρήσουμε μαζί, στην εκπόνηση της Μελέτης Αναστήλωσης του ναού (Αρχιτεκτονική μελέτη, Ηλεκτρομηχανική μελέτη, Στατική μελέτη). Η μελέτη αυτή θα είναι το ισχυρότερο όπλο μας, στη προσπάθεια πραγματοποίησης αυτού του ονείρου.
Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά, ιδιαίτερα στην εποχή που ζούμε. Για τη μελέτη αυτή θα χρειαστεί να δαπανηθεί ένα σεβαστό ποσό, το οποίο δεν υπάρχει ούτε στα ταμεία του νεοσύστατου συλλόγου φυσικά, αλλά ούτε στα ταμεία της ενορίας.
Γι’ αυτό το λόγο, το επόμενο διάστημα θα γίνουν κάποιες ενέργειες με σκοπό την εξοικονόμηση χρημάτων για την αποπληρωμή της μελέτης. Θα ήταν χαρά μας να σας βρούμε δίπλα μας.
Όποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει είτε οικονομικά, είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, μπορεί να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα που θα σας δοθούν, 'ή με του υπεύθυνους του συλλόγου, ή με τον εφημέριο της ενορίας Πραστού, Παπά Κύριλλο Γιοβάρθη.
Παπά Κύριλλος: 6944472797
Αραχωβίτης Κωνσταντίνος: 6973507516
Τετώρος Δημήτριος:6976177614
Χονδρολέος Ηλίας:6974806947

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...