Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Έφυγε" ο Βασίλης Κοντογιαννόπουλος - Πένθος στη Βόρεια Κυνουρία

"Έφυγε" ο Βασίλης Κοντογιαννόπουλος - Πένθος στη Βόρεια Κυνουρία

Δεν τα κατάφερε και υπέκυψε σήμερα το μεσημέρι στα βαριά τρύματά του ο 52χρονος, με καταγωγή από τα Δολιανά, Βασ. Κοντογιαννόπουλος, μετά από τροχαίο σήμερα το πρωί στο Αστρος. Ελεύθερος επαγγελματίας, οικογενειάρχης, πατέρας δύο παιδιών, ο Βασίλης Κοντογιαννόπουλος ιδιαίτερα δραστήριος, ενδιαφερόταν για τα κοινά και για πολλά χρόνια ήταν η “ψυχή” του Νικηταρά, βοηθώντας την ομάδα από πολλά πόστα.

Η Ε.Ε. και τα μέλη της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του Βασίλειου Κοντογιαννόπουλου – Προέδρου του Αθλητικού Σωματείου ΑΠΣ. ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ Δολιανών στην οικογένειά του και στους οικείους του.
Η Αθλητική οικογένεια της Αρκαδίας θρηνεί ένα αξιότιμο μέλος της καθώς ως ποδοσφαιριστής και ως παράγοντας κόσμησε με το ήθος του και την προσφορά του το Αρκαδικό Ποδόσφαιρο.

Η είδηση είναι από το www.astrosnews.gr
 
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Σήμερα (20.7.2016) το πρωί, στο 1ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Άστρους- Τρίπολης, φορτηγό όχημα που οδηγούσε 61χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 52χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 52χρονου. Ο 52χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, όπου λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παραλίου Άστρους.

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...