Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 12 Απριλίου 2014 - Kalimera Arkadia

Θέση στην πεντάδα της Α2 κυνηγάει ο Αρκαδικός!

O Αρκαδικός κέρδισε με 99-86 την Αγία Παρασκευή και ανέβηκε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, διεκδικώντας στα τελευταία τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος μία θέση στην πεντάδα της τελικής κατάταξης.
Διαβάστε περισσότερα...

Εσεις ψηφίσατε; Βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό διεκδικεί νεαρός drummer από την Τρίπολη (vd)!

Παιδί από την πόλη μας, με την ιδιότητα του ντράμερ, ο Δημήτρης Βουτυρίτσας, έχει λάβει μέρος σε διαγωνισμό φτιάχνοντας το δικό του βίντεο διεκδικώντας με αυτό τον τρόπο τη νίκη.
Διαβάστε περισσότερα...

Facebook: Σύντομα οι χρήστες κινητών θα κάνουν chat αναγκαστικά μόνο μέσω Messenger!

Γνωστό για τις ξαφνικές αλλαγές στην λειτουργικότητά του, το Facebook μάς έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους κινήσεις και ο ιδρυτής του Mark Zuckerberg έχει αποδείξει ότι δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα η συγκατάθεση των χρηστών.
Διαβάστε περισσότερα...

Μεγάλη εβδομάδα με πολύ κρύο και βροχές στην Αρκαδία μέχρι και …

Ο καιρός έχει τρελαθεί πλέον και αφού φέτος χειμώνα δεν έκανε αποφάσισε να κάνει την Άνοιξη καθώς την Μεγάλη Εβδομάδα φαίνεται ότι μας επιφυλάσσει χαμηλές θερμοκρασίες για την εποχή, χιονοπτώσεις στα ορεινά και όχι μόνο, καθώς και αρκετές βροχές.
Διαβάστε περισσότερα...

Δράσεις από τη Δημοτική Αρχή της Τρίπολης για τη στήριξη των αγροτών και την προώθηση τοπικών προϊόντων (vd)

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αγροτικής πολιτικής του Δήμου Τρίπολης και πρώην Αντιδήμαρχος Γιώργος Παπαδημητρίου, ο οποίος έκανε γνωστά τα ακόλουθα, τόσο για την Αγροτική Ανάπτυξη όσο και την Κτηνοτροφική δράση: «Ο λόγος της σημερινής μας συνάντησης είναι να γίνει ο απολογισμός για τα τρία και κάτι χρόνια της παρούσης Δημοτικής αρχής στο τομέα της Αγροτικής Ανάπτυξης του οποίου  είχα την αρμοδιότητα για όλα αυτά τα χρόνια.
Διαβάστε περισσότερα...

Αντιδρούν γονείς μαθητών στη Μεγαλόπολη για την απόφαση να λειτουργούν σχολεία μέσα στις γιορτές του Πάσχα!

Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου και του Λυκείου Μεγαλόπολης προχώρησαν σε καταγγελία της απόφασης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου.
Διαβάστε περισσότερα...

Βουδούρης: «Γιατί κρύβεται ο κ. Τατούλης;»

"Επιτέλους μια δήλωση της κ. Νικολάκου αποτελεί είδηση, αφού αποδεικνύει ότι έχει υποκαταστήσει πλήρως τον απερχόμενο περιφερειάρχη Πελοποννήσου, που εξακολουθεί να  κρύβεται" αναφέρει ανακοίνωση του υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου του ΣΥΡΙΖΑ Οδυσσέα Βουδούρη και συνεχίζει:
Διαβάστε περισσότερα...

Παιδική παράσταση με μηνύματα για σωστή διατροφή στην Τρίπολη (vd)

Μηνύματα για τη σωστή διατροφή αλλά και πολλές ξεκαρδιστικές σκηνές προσέφερε η παιδική θεατρική παράσταση «Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΡΙΦΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΕΦ ΦΕΡΡΗΣ» της ομάδα θεάτρου «ACT»
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...