Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 03 Απριλίου 2014 - Kalimera Arkadia

«Είναι η πόλη μαγική» … το Σάββατο έξω από το Μαλλιαροπούλειο! (vd)

Οι 3citizens - η ομάδα των παιδιών από την Τρίπολη, που κατάφερε να περάσει πρώτη στον τελικό του lifeisgood.gr (πανελλήνιου διαγωνισμού του ΣΚΑΙ) με το τραγούδι τους για την πόλη μας- σας προσκαλεί το Σάββατο 5 Απριλίου , στις 11.30 πμ , να παρευρεθείτε στην πλατεία Πετρινού.
Διαβάστε περισσότερα...

Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» - Το αφιέρωμα στην ποίηση του Ελευθερίου και η Αρκαδία!

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου Ιανός, η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» θα παρουσιάσει αποσπάσματα από τους κύκλους τραγουδιών Λαϊκά, Νύχτα Θανάτου, Αρκαδία IΙ, Αρκαδία ΙΙΙ, Τα τραγούδια του Αγώνα, Το τραίνο δεν ξεκίνησε ποτέ για Κατερίνη, Μήπως ζούμε σ’ άλλη χώρα;, Πολιτεία Γ’, Πολιτεία Δ’ σε ποίηση του Μάνου Ελευθερίου.
Διαβάστε περισσότερα...

«Όχι στις μειώσεις μισθών – όχι δουλειά την Κυριακή»!

Το Σωματείο εργαζομένων στις εμπορικές επιχειρήσεις και υπηρεσίες, στα καταστήματα και τις Ανώνυμες Εταιρείας της Αρκαδίας απευθύνονται στους εργαζόμενους στο Εμπόριο, της Υπηρεσίες, την Καθαριότητα, Εργαζόμενοι - εργαζόμενες των εργολαβικών συνεργείων και αναφέρει: «Οι εργαζόμενοι γενικά αλλά και οι εργαζόμενοι στο κλάδο μας συνολικά βρισκόμαστε μπροστά σε εξελίξεις που χειροτερεύουν ακόμα περισσότερο τη ζωή μας.
Διαβάστε περισσότερα...

Κατσίπος: «Κύριε Μπαλτάκο, να πάτε στο καλό εσείς οι ιδέες σας και οι πρακτικές σας!»

Θέση στο θέμα που προέκυψε με τον γενικό γραμματέα της Κυβέρνησης παίρνει ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας, μέσα από κείμενο που ανέβασε, στην σελίδα του, στο διαδίκτυο.
Συγκεκριμένα, ο Τίμος Κατσίπος, έγραψε:
Διαβάστε περισσότερα...

Τέσσερα πρότυπα πειραματικά σχολεία σχεδιάζει το Υπουργείο Παιδείας για την Αρκαδία μέχρι το 2017!

Το σχεδιασμό για τα Πρότυπα Πειραματικά Σχολεία, με ορίζοντα το 2020, παρουσίασε σήμερα, Πέμπτη 3 Απριλίου, ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, σε συνέντευξη Τύπου.
Διαβάστε περισσότερα...

Νίκησε και προχωρά στην επόμενη φάση η ομάδα μπάσκετ του 3ου Λυκείου Τρίπολης!

Το  3οΛύκειο Τρίπολης κέρδισε το 1οΛύκειο Σπάρτης με 64-59 και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του σχολικού  πρωταθλήματος μπάσκετ Λυκείων.
Διαβάστε περισσότερα...

Στο Live του «Voice» την Παρασκευή η Άννα Μαρία Μπιλίδα από την Τρίπολη!

Έτοιμη για το live του μουσικού διαγωνισμού «the Voice» είναι η Άννα Μαρία Μπιλίδα από την Τρίπολη! Η εμφάνιση της έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή (4/4/2014), το βράδυ στον Ant1.
Διαβάστε περισσότερα...

Νέος αριθμός κλήσης για πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο

Η ΔΕΗ Α.Ε., στην προσπάθεια για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, σχετικά με πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο, ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα 7 Απριλίου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καλούν το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών ΔΕΗ στον αριθμό 11770 (επιλογή 4) με αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα, αντικαθιστώντας τον αριθμό 210 9298000.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...