Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 05 Απριλίου 2014 - Kalimera Arkadia

Πασχαλινοί ύμνοι και παζάρι για ενίσχυση των έργων στο Ναό του Αγίου Τρύφωνα (vd)

Πασχαλινή εκδήλωση έγινε το Σάββατο στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος Τριπόλεως.
Η γιορτή περιελάμβανε απόδοση ύμνων από την χορωδία του Ιερού Ναού με την συμμετοχή του κατηχητικού, παζάρι και λαχειοφόρο αγορά προς ενίσχυση των έργων αποπεράτωσης του καινούργιου Ναού.
Διαβάστε περισσότερα...

Μουσική, έκθεση φωτογραφίας και οινογευσία σε καλλιτεχνική βραδιά στην Τρίπολη (vd)!

Μια ξεχωριστή καλλιτεχνική σύμπραξη πραγματοποιήθηκε στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, υπό τη διοργάνωση του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης, σε μια βραδιά που κατάφεραν να συνδυαστούν αρμονικά, εικόνα και … ήχος!
Διαβάστε περισσότερα...

Το «Άτακτο Δελτίο» … σατιρίζει το περίεργο πράσινο δένδρο της «καφεδοπλατείας» Πετρινού!

Συγκίνηση και χαρά επικρατεί σε όλη την Αρκαδία, και ειδικότερα στην Τρίπολη! Ζητούσαμε … κολασμένα λίγο πράσινο στην Πλατεία Πετρινού!
Οι προσευχές μας εισακούστηκαν λοιπόν και μια ... μαγική δύναμη το φύτρωσε, το τιμημένο, το «δέντρο» στην αγαπημένη μας καφεδοπλατεία, στην πλατεία της καρδιάς μας!
Διαβάστε περισσότερα...

Ανακοινώθηκαν οι νέοι Αντιπεριφερειάρχες Μεσσηνίας και Κορινθίας!

Ομόφωνα οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Ιωάννης Αργυράκης και κ. Άγγελος Παπαγγελόπουλος αναδείχθηκαν Αντιπεριφερειάρχες Μεσσηνίας και Κορινθίας, αντίστοιχα, σύμφωνα με το αποτέλεσμα των ψηφοφοριών των Περιφερειακών Συμβούλων Μεσσηνίας και Κορινθίας που διεξήχθησαν το Σάββατο 5 Απριλίου 201 4 στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Διαβάστε περισσότερα...

Γονείς, παιδιά και παιδαγωγοί από παιδικούς σταθμούς του Δήμου Τρίπολης στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο (εικόνες)

Την Παρασκευή 4 Απριλίου οι Παιδικοί Σταθμοί του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης και συγκεκριμένα ο Β', ο Δ', ο Ε' και ο Παιδικός Σταθμός Αλέας, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική εκδρομή στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο στην Αθήνα.
Διαβάστε περισσότερα...

Βαριά ήττα για τον Αρκαδικό στην Καβάλα...

Κανένα πρόβλημα για τη Καβάλα. Με πολυφωνία στην επίθεση και άμυνα... τανάλια, η Καβάλα δεν δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο τουΑρκαδικούμε87-58και να παραμείνει έτσι σε τροχιά ανόδου, ακλουθώντας σε απόσταση ενός βαθμού τον Κόροιβο. Η... ψαλίδα άνοιξε από την αρχή του αγώνα, για να φτάσει η διαφορά στο 23΄ σε επίπεδα ασφαλείας για τους γηπεδούχους (54-33), οι οποίοι δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα από τον Αρκαδικό.
Διαβάστε περισσότερα...

Το Πανελλήνιον Καφέ-Ουζερί στο κέντρο της Αθήνας και η σχέση του με το Βυζίκι Γορτυνίας!

Στο κέντρο της Αθήνας υπάρχει ένα καφέ που σερβίρει ελληνικό καφέ μερακλίδικο και σου παραδίδει μαθήματα στρατηγικής, αφού εκεί μπορείς να παίξεις το καλύτερο σκάκι.
Και επειδή όπως στη ζωή έτσι και στο σκάκι, ένα λάθος μπορεί να αποδειχθεί μοιραίο. Στο Πανελλήνιον Καφέ μαθαίνεις να σκέφτεσαι και να ενεργείς προσεκτικά.
Το Πανελλήνιον Καφέ-Ουζερί , έχει μεγάλη ιστορία που αρχικά δεν την πιάνει το μάτι σου (όταν περνάς απέξω) αλλά όταν μπεις μέσα ο κύριος Νίκος είναι ανοιχτή εγκυκλοπαίδεια και η ψυχή του μαγαζιού.
Διαβάστε περισσότερα...

Στη Δημητσάνα η αρχαιότερη βιβλιοθήκη της Ελλάδας!

Η βιβλιοθήκη της Δημητσάνας είναι μια πνευματική κληρονομιά ανυπολόγιστης αξίας. Φωτισμένοι Έλληνες, με όραμα και αγάπη για τον τόπο τους, κληροδότησαν φως πνευματικό, φως ελληνικό στις μεταγενέστερες γενιές, με την προσδοκία να γίνουν κι εκείνοι συνεχιστές στο έργο τους. Την αγάπη και την προσφορά τους την απόθεσαν στα Αρκαδικά βουνά, στη Δημητσάνα, που πρόθυμα την αγκάλιασαν και τη διαφύλαξαν ως κόρη οφθαλμού.
Διαβάστε περισσότερα...

Αυτό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων!

Στις 27 Μαρτίου κατόπιν προσκλήσεως του πλειοψηφήσαντος Συμβούλου Δ.Σ. κ. Γ.Ζαραφέτα και σύμφωνα με το άρθρο 13 του Καταστατικού της Ένωσης, εκλήθησαν τα μέλη που εξελέγησαν από τις αρχαιρεσίες που έγιναν στις 16-3-2014 για την συγκρότηση σε σώμα και εκλογή Προεδρείου.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...