Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 08 Απριλίου 2014 - Kalimera Arkadia

Καινοτόμες ιδέες και μεθόδους για αύξηση των πωλήσεων και ικανοποίηση των καταναλωτών από τη στήλη «Επικοινώνησέ το»!

«Σε μια εποχή που διέπεται από ποικίλους ανασταλτικούς παράγοντες, ως προς την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και κατ΄επέκταση των πωλήσεων, με κύριο παράγοντα την οικονομική συρρίκνωση, καλούμαστε να κατανοήσουμε, να διεισδύσουμε και να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας ως προς την ενίσχυση της αγοραστικής δύναμης, μέσω της εκπαίδευσης και των καινοτόμων ιδεών» αναφέρει η Σύμβουλος Επικοινωνίας Πένυ Σ. Δεληγιάννη η οποία επιμελείται και γράφει τη νέα στήλη «Επικοινώνησέ το» που μπορείτε να διαβάζετε μέσα από το kalimera-arkadia.gr!
Διαβάστε περισσότερα...

Εκδρομή για την Κυνουρία ετοιμάζουν στο ΣΑΟΟ!

Την ερχόμενη  Κυριακή 13 Απριλίου  2014 ο Σύλλογος Αρκάδων  Ορειβατών Οικολόγων θα πραγματοποιήσει  μια  ενδιαφέρουσα  εξόρμηση στα  ιστορικά μοναστήρια της Λουκούς και της Παλαιοπαναγιάς. Επίσης θα γίνει επίσκεψη και ιστορική ενημέρωση στην έπαυλη του Ηρώδη του Αττικού και στα Πελασγικά τείχη της Θυρέας.
Διαβάστε περισσότερα...

Το χουνέρι της Ντίνας, ο υπερκομματικός αντιδήμαρχος και το χρήμα που άρχισε να ρέει άφθονο!

- Τελικά ο Πέτρος ενώνει! Όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Τρίπολης ήταν στον απολογισμό Τατούλη. Δεν μας είπε όμως ποιόν από όλους θα στηρίξει στις εκλογές; Καλημέρα Αρκαδία!
Διαβάστε περισσότερα...

Πότε θα μείνουν κλειστά τα εμπορικά καταστήματα στην Τρίπολη!

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης σας ενημερώνει ότι φέτος το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα θα ξεκινήσει την Κυριακή των Βαΐων  13 Απριλίου. 
Στη φωτογραφία θα βρείτε αναλυτικά όλο το εορταστικό ωράριο. 
Διαβάστε περισσότερα...

Εκδήλωση για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά στην Τρίπολη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Τρίπολης, την Παρασκευή στις 11-04-2014 στις 7:00 το απόγευμα, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Τριπόλεως, θα πραγματοποιήσει ενημερωτική εκδήλωση για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.
Διαβάστε περισσότερα...

Όχι! Ξύλο για μία φωτογραφία δεν έχουμε δει ακόμα στην Τρίπολη (vd)!

Η ζωή θέλει χιούμορ και στο «Καλημέρα Αρκαδία» επιλέξαμε ένα αστείο βιντέακι το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί και στα μέρη μας, αλλά ευτυχώς δεν έχει γίνει ακόμα!
Διαβάστε περισσότερα...

Τένις - Εσωτερικό τουρνουά Ανδρών και Γυναικών από την ΑΕΚ στην Τρίπολη

Το 4οΕσωτερικό τουρνουά Ανδρών και Γυναικών 2014 διοργανώνει ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Στο τουρνουά μπορούν να λάβουν συμμετοχή όλοι οι αθλητές – μέλη του ομίλου τένις της ΑΕΚ εφόσον έχουν συμπληρώσει το 14οέτος της ηλικίας τους.
Διαβάστε περισσότερα...

Νέα προγράμματα για ανέργους από το Κ.Ε.Κ «Ανάπτυξη & Εξέλιξη» και στην Αρκαδία!

Σε εξέλιξη βρίσκεται η θεωρητική κατάρτιση 80 ωρών των προγραμμάτων με τίτλους : 'Δημόσιες σχέσεις και εξυπηρέτηση πελατών' και 'Ποιοτική Εξυπηρέτηση Πελατών', που υλοποιεί το Κ.Ε.Κ Ανάπτυξη & Εξέλιξη στα πλαίσια του προγράμματος του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας, «ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ» .
Διαβάστε περισσότερα...

Η Αστυνομία εξιχνίασε υπόθεση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης σε χωριό της Αρκαδίας

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μελιγαλά, τέσσερις (4) υποθέσεις απάτης και απόπειρας, σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών, που έγιναν στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας και την Αρκαδία.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...