Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

COCO-MAT Hotels & Resorts: μια νέα εμπειρία φιλοξενίας

COCO-MAT Hotels & Resorts: μια νέα εμπειρία φιλοξενίας

Μετά την επιτυχία του COCO-MAT Hotel Nafsika, η COCO-MAT δημιουργεί τα COCO-MAT Hotels & Resorts Worldwide: το δικό της δίκτυο ξενοδοχείων, boutique hotels και resorts, εξοπλισμένων με προϊόντα ύπνου COCO-MAT, που σκοπό έχουν να προσφέρουν στους φιλοξενούμενους επισκέπτες μια πολύτιμη εμπειρία διαμονής, βασισμένη σε 4 στοιχεία:

την υψηλή ποιότητα ύπνου και ανάπαυσης, χάρη στα φυσικά στρώματα και προϊόντα ύπνου COCO-MAT,

την προσωπική φροντίδα για τον κάθε επισκέπτη ξεχωριστά και τις υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες φιλοξενίας

το σχεδιασμό, τη διακόσμηση & την ατμόσφαιρα COCO-MAT με σύγχρονες εγκαταστάσεις και οικολογικό χαρακτήρα, και

την έμφαση στην ευεξία των φιλοξενούμενων και την παροχή ενός συνόλου «εμπειριών COCO-MAT».

Οι εμπειρίες COCO-MAT περιλαμβάνουν Μενού Μαξιλαριών που δίνει στους φιλοξενούμενους τη δυνατότητα να επιλέξουν το μαξιλάρι που τους ταιριάζει περισσότερο, κήπο με βότανα, σταθμό ποδηλάτων, από όπου μπορούν να πάρουν ένα ποδήλατο για κοντινές βόλτες, Ελληνικό πρωινό, βασισμένο σε ελληνικές παραδοσιακές συνταγές και αγνές πρώτες ύλες, Honesty Bar, και τέλος Open plan kitchen όπου κάθε μέρα μαγειρεύονται μπροστά στα μάτια των φιλοξενούμενων τα γευστικά πιάτα του μεσημεριανού και βραδινού τραπεζιού.

Τα μέλη του COCO-MAT Hotels & Resorts έχουν μία αποστολή. Να αγκαλιάζουν τους επισκέπτες τους με φροντίδα και περιποίηση, προσφέροντάς τους υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας. Ήδη λειτουργούν, πέρα από το COCO-MAT Hotel Nafsika στην Κηφισιά, το COCO-MAT Hotel Ekies στη Χαλκιδική και το COCO-MAT Residences στην Αμβέρσα, ενώ σύντομα ανοίγει τις πόρτες του για να μας υποδεχτεί το COCO-MAT Hotel Vytina στη Βυτίνα. Απολαύστε τη φιλόξενη φιλοσοφία, τα μοναδικά προϊόντα ύπνου και την κομψή urban-chic αισθητική COCO-MAT σε ένα από τα μέλη του COCO-MAT Hotels & Resports Worldwide.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...