Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ποια πρόσωπα συμμετέχουν στην Πρωτοβάθµια Υγειονοµική Επιτροπή Αρκαδίας!

Ποια πρόσωπα συμμετέχουν στην Πρωτοβάθµια Υγειονοµική Επιτροπή Αρκαδίας!
Με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ανασυγκροτήθηκε η Πρωτοβάθµια Υγειονοµική Επιτροπή του Ν. Αρκαδίας µε έδρα την Τρίπολη και όρισε τους:
- κ. Σωτηρόπουλο ∆ηµοσθένη του Ανδρέα, ∆/ντή Ορθοπεδικής του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκοµείου Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια», ως Πρόεδρο µε αναπληρωτή του τον κ. Σαραντόπουλο Κωνσταντίνο του Αθανασίου, ∆/ντή Νευρολογίας του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκοµείου Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια»,
- κ. Λαµπρόπουλο Λεωνίδα του Κυριάκου, Επιµελητή Β΄ Χειρουργικής Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκοµείου Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια» ως τακτικό µέλος, µε αναπληρώτριά του την κα. Λυµπεράκη Γεωργία του Ιωάννη, ∆/ντρια Ψυχιατρικής Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκοµείου Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια»,
- κ. Τζώρτζη Γεώργιο του Σεραφείµ, ∆/ντή Στοµατογναθοπροσωπικής Χειρουργικής Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκοµείου Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια» ως τακτικό µέλος, µε αναπληρώτριά του την κα. Βλάχου Γαρυφαλλιά του Νικολάου Επιµελήτρια Β΄ Πνευµονολογίας του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκοµείου Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια».
Η Επιτροπή θα συνεδριάζει στο κτίριο της ∆/νσης ∆ηµόσιας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας σε ηµέρες και ώρες που θα καθορίζονται από τον Πρόεδρό της, ανάλογα µε τις υφιστάµενες ανάγκες.
Σε περίπτωση κωλύµατος ή δικαιολογηµένης απουσίας τακτικού µέλους της επιτροπής θα ειδοποιείται µε ευθύνη του από την προηγούµενη ηµέρα η γραµµατέας της επιτροπής.
Η θητεία των µελών της Επιτροπής είναι διετής και λήγει στις 31/12/2015.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...