Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κλειστά λόγω … διαθεσιμότητας τα γραφεία των νοσοκομειακών οδηγών στην Τρίπολη!

Κλειστά λόγω … διαθεσιμότητας τα γραφεία των νοσοκομειακών οδηγών στην Τρίπολη!
Στη λίστα διαθεσιμότητας έχουν τεθεί ήδη από τις αρχές του μήνα οι 6 οδηγοί ασθενοφόρων του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, καθώς ο κλάδος των οδηγών σε όλα τα νοσηλευτικά Ιδρύματα της χώρας, οδηγήθηκε σε «ξαφνικό θάνατο».
Σε επικοινωνία που είχε το kalimera-arkadia.gr με τον Διοικητή του Παναρκαδικού νοσοκομείου, Νικόλαο Χρόνη, μάς διαβεβαίωσε ότι η λειτουργία σε Παναρκαδικό και Ψυχιατρικό Νοσοκομείο, είναι ομαλή και δεν αντιμετωπίζονται ιδιαίτερα προβλήματα.
Για τους οδηγούς, προβλεπόταν η άμεση ένταξή τους στην κινητικότητα, καθώς η κεντρική απόφαση του υπουργείου Υγείας ήταν να ενισχυθεί ο ρόλος του ΕΚΑΒ και να μεταφερθούν εκεί όσοι οδηγοί από τη διαθεσιμότητα κριθεί ότι είναι απαραίτητοι για να λειτουργήσει πιο αποδοτικά η συγκεκριμένη υπηρεσία.
Από ενημέρωση που είχαμε, το ΕΚΑΒ Τρίπολης, έχει κάποια κενά, που θα καλύψουν οι οδηγοί που θα ενταχθούν, μόλις ολοκληρωθεί η διαθεσιμότητα του ενός μήνα που έχει οριστεί.
Έξω από την πόρτα που άλλοτε στεγάζονταν τα γραφεία των νοσοκομειακών οδηγών, βρίσκεται μία ανακοίνωση, που, μεταξύ άλλων, αναφέρει: « Κλειστά λόγω διαθεσιμότητας. Ευχαριστούμε όσους πολιτικούς βοήθησαν σε αυτό. Ευχαριστούμε όλους τους φορείς που με την αδιαφορία τους περιμένουν την ημερομηνία της διαθεσιμότητάς μας. Καλή συνέχεια Παναρκαδικό Νοσοκομείο. Θα αντέξεις και χωρίς εμάς…»
Π.Α.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...