Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αποκλειστικό – Σχεδόν έτοιμο το αιμοδυναμικό που θα σώσει ζωές στο Νοσοκομείο της Τρίπολης!

Αποκλειστικό – Σχεδόν έτοιμο το αιμοδυναμικό που θα σώσει ζωές στο Νοσοκομείο της Τρίπολης!
Ένα σύγχρονο εργαστήριο με χρήματα της «δωρεάς Γκουντάνη»
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ολοκλήρωση του σύγχρονου αιμοδυναμικού εργαστηρίου, στο 2ο όροφο του Παναρκαδικού νοσοκομείου της Τρίπολης.
Το «Καλημέρα Αρκαδία» βρέθηκε εκεί και εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από το εργαστήριο.
Πρόκειται για ένα σύγχρονο αιμοδυναμικό το οποίο μετά από πολλούς αγώνες κατάφερε η ομογενής (από την Αρκαδία) κυρία Γιαννούλα Γκουντάνη με τη δωρεά την οποία έκανε, με μεγάλη χαρά και συγκίνηση, στη μνήμη του συζύγου της, με μοναδικό σκοπό «να σωθούν (όπως έχει αναφέρει) πολλές ψυχούλες».
Η δωρεά αυτή που ξεπερνάει τις 700.000 € θα δώσει ανάσα σε πολύ κόσμο μιας και οι υπηρεσίες που προσφέρει το εργαστήριο, είναι μπαλονάκι καρδιάς, εξετάσεις σχετικά με εμφραγματα κ.α.
Μέσα στο εργαστήριο συναντήσαμε τον υπεύθυνο τεχνικό για τον προγραμματισμό του εργαστηρίου από την εταιρεία LG κ. Νίκο Μαστραντώνη ο οποίος μας ανέφερε πόσο σημαντικό είναι αυτό το εργαστήριο ειδικά για την Πελοπόννησο και πως θα εξυπηρετήσει πολύ κόσμο.
Σε λίγες μέρες θα πραγματοποιηθούν και τα εγκαίνια για την έναρξη της λειτουργίας του, λογικά εντός του Μαΐου. 
Αξίζει να σημειωθεί πως για άλλη μία φόρα η ομογένεια βρίσκεται δίπλα στην Αρκαδία και στις πολύ βασικές ανάγκες της στον κλάδο της υγείας (και όχι μόνο) κι αυτό είναι άξιο συγχαρητηρίων που πάντα σκέφτονται και αγαπούν την Πατρίδα.
Το «Καλημέρα Αρκαδία» συγχαίρει και επαινεί ξανά την πραγματικά "πράξη αγάπης και ψυχής" της κυρίας Γιαννούλας Γκουντάνη και εύχεται να ακολουθήσουν κι άλλοι σε παρόμοιες πράξεις με στόχο, υπομονή και καλή διάθεση, για το "Καλό της Αρκαδίας και των πολιτών της".

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...