Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σημαντική δωρεά Ηλεκτροκαρδιογράφου στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας!

Σημαντική δωρεά Ηλεκτροκαρδιογράφου στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας!
Είναι λοιπόν γεγονός! Ένα επιτακτικό και φλέγον αίτημα για το Κέντρο Υγείας Δημητσάνας πραγματοποιήθηκε μέσα από την ευγενική χειρονομία ενός ευγενούς ανθρώπου.
»Ευχαριστούμε εκ βαθέων τον κύριο ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΑΡΤΙΝΟ για την ευγενική δωρεά του να μας εξοπλίσει με το Zoll (M-series) που ήδη στο πρώτο 24ωρο λειτουργίας του πήρε το βάπτισμα του πυρός στην αντιμετώπιση οξέος εμφράγματος μυοκαρδίου σε συμπολίτισσα μας» λένε ι γιατροί του Κέντρου!
Και προσθέτουν: «Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε τέτοιες χειρονομίες φωτίζουν τον δρόμο μας και δίνουν δύναμη και κουράγιο, σε όλους μας.
Εκεί που η γραφειοκρατία και η αναβλητικότητα ορθώνουν ανυπέρβλητα εμπόδια, η θέληση και η αποφασιστικότητα ευεργετών σαν τον κύριο Αθ. Μαρτίνο ανοίγουν δρόμους ανθρωπιάς!
Θα ήταν παράλειψη να μην τονίσουμε τον καίριο και αποφασιστικό ρόλο που διαδραμάτισε ο πολιτιστικός σύλλογος Στεμνίτσας "ο Υψούντας" όπως και η πρόεδρος του κ. Ρούλα Λαγού στην απόκτηση της πολυπόθητης συσκευής μας (Monitor / Ηλεκτροκαρδιογράφου / Απινιδωτή / Βηματοδότη).
Το μόνο που απομένει σε μας ως "θεράποντες" είναι να σταθούμε αντάξιοι αυτής της προσφοράς!
Το υποσχόμαστε...»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...