Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Προληπτικό έλεγχο για όλες τις γυναίκες μετά τις διακοπές» συστήνει ο γυναικολόγος Π. Χριστόπουλος (vd)

«Προληπτικό έλεγχο για όλες τις γυναίκες μετά τις διακοπές» συστήνει ο γυναικολόγος Π. Χριστόπουλος (vd)
Κολπίτιδες, μυκητιάσεις και ουρολοιμώξεις είναι τα συχνότερα γυναικολογικά προβλήματα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, γι' αυτό και όλες οι γυναίκες θα πρέπει να επισκέπτονται τον γυναικολόγο για έναν προληπτικό έλεγχο το μήνα Σεπτέμβριο.


Η άμμος και η υγρασία (φορεμένο μαγιό για ώρες) είναι τα ιδανικότερα περιβάλλοντα που μπορεί να αναπτυχθεί ένας μύκητας και να δημιουργήσει προβλήματα στην αναπαραγωγική περιοχή της γυναίκας.

Ο γυναικολόγος Παναγιώτης Χριστόπουλος μιλά στο www.kalimera-arkadia.gr για τα συμπτώματα αλλά και για τον τρόπο θεραπείας των παθήσεων αυτών, καθώς τονίζει ότι θα πρέπει να γίνεται ειδική εξέταση και όχι χρήση τυφλών ή εμπειρικών θεραπειών που δεν έχουν το σωστό αποτέλεσμα.

Παράλληλα το μήνα Σεπτέμβριο που η γυναίκα θα επισκεφτεί το γυναικολόγο για να κάνει εξετάσεις που αφορούν τέτοιου είδους παθήσεις ο γυναικολόγος συστήνει να εντάξει στον προληπτικό της έλεγχο και το test Παπανικολάου, καθώς και την ψηλάφηση στήθους, εξετάσεις που πρέπει να επαναλαμβάνει συχνά μια γυναίκα.
Β.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...