Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Συνεχίζουμε αποφασιστικά για Ιατρικό Σύλλογο ΟΛΩΝ των ιατρών στην Αρκαδία»!

«Συνεχίζουμε αποφασιστικά για Ιατρικό Σύλλογο ΟΛΩΝ των ιατρών στην Αρκαδία»!
Η παράταξη ΔΗΠΑΚ που στηρίχθηκε από το ΠΑΜΕ στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας με ανακοίνωσή της αναφέρει:
«Ενισχυμένες βγήκαν οι ταξικές δυνάμεις στον Ι.Σ.Αρκαδίας που εκφράστηκαν μέσα από τη ΔΗ.ΠΑ.Κ. μετά τη μάχη των αρχαιρεσιών για ανάδειξη νέου Δ.Σ. και αντιπροσώπων στον Π.Ι.Σ. Η παράταξη συμμετείχε για πρώτη φορά φέτος στις εκλογές του Ι.Σ.Αρκαδίας και αποτελεί μια διαφορετική φωνή μέσα στο σύλλογο που συσπειρώνει όσους δε συμφωνούν με τη σημερινή κατάσταση και βλέπουν τα δικαιώματά τους να συγκρούονται με την επιχειρηματική δράση στην Υγεία.

Στο σύνολο 137 ψηφισάντων (έγκυρα 136), η ΔΗ.ΠΑ.Κ. συγκέντρωσε 10 ψήφους για το Διοικητικό Συμβούλιο (ποσοστό 7,35%) καταλαμβάνοντας 1 έδρα (από 0) ενώ για τον Π.Ι.Σ. έλαβε 15 ψήφους (ποσοστό 11%) και δεν εκλέγει έδρα.

Συγχαίρουμε τους συναδέλφους που στήριξαν το ψηφοδέλτιο της ΔΗ.ΠΑ.Κ και δεν συμβιβάστηκαν με την πολιτική και τις δυνάμεις της εμπορευματοποίησης της υγείας και της «υγιούς» επιχειρηματικότητας, των ελάχιστων δικαιωμάτων στους γιατρούς και των ελάχιστων παροχών υγείας για το λαό.

Καλούμε τόσο αυτούς όσο και όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στους αγώνες μαζί με τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική που μας πλήττει όλους. Η ΔΗ.ΠΑ.Κ θα συνεχίσει να παλεύει και μέσα από το Δ.Σ. του Ι.Σ.Αρκαδίας στο πλάι των γιατρών και του λαού για Δημόσια και Δωρεάν Υγεία σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες.»
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

2 σχόλια

  • FIKIORIS
    FIKIORIS Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014 13:33 Σύνδεσμος σχολίου

    OXI MONO EXETEI SYMBIBASTEI ALLA EISTAI KAI KOMATI AYTHS THS POLITIKHS.POLOI DE APO ESAS EISTE KAI PRVTOPOROI

  • Καραθανάσς Κων.-οφθ/τρος
    Καραθανάσς Κων.-οφθ/τρος Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014 09:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Συνάδελφοι της ΔΗΠΑΚ ξεκοληστε.... Τι θέλετε να πειτε; Οτι ολοι εμεις που ασχοληθήκαμε με τον Ι.Σ.Α στίς τελευταιες εκλογες εχουμε συμβιβαστει με την πολιτικη και τις δυνάμεις της εμπορευματοποίησης της υγελιας;Αφήστε επι τέλους τις τυποποιημένες ανακοινώσεις και προσγειωθείτε στην πραγματικότητα!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...